Event Vesti

Belgrade Jam na izmenjenim lokacijama

Written by Rista

Umesto da bude na Makišu 5 septembra kako smo već objavili, festival hip hop kulture „Belgrade Jam“ biće održan u petak i subotu, 4 i 5 septembra, u Domu omladine Beograda i KPTM-u, u organizaciji „Route 011”.
Zbog neizvesnih vremenskih prilika, organizatori su odlučili da promene lokaciju i dešavanja premeste u zatvoreni prostor, ali su zato pružili mogućnost da se dva dana uživa u muzici, grafitima, fristajlu, brejkdensu i stritdensu.

Centralni događaj festivala biće osmočasovni muzički program, koji će početi u subotu u 20 časova u Domu omladine Beograda (sala Amerikana). Tako će, u danu u kojem košarkaška reprezentacija Srbije igra prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu, tvorci himne „Orlova“ THCF, izvesti tu pesmu i druge svoje hitove.
Pored THCF, u Amerikani nastupaju Juice, Prti Bee Gee, Fox i Belleti, Bvana i Lider, Smoke Mardeljano, Arafat & Black Ring Crew, Sick Touch, Goldie & Stambola (CSS), Lekr LTDFM, Cyam, MC Rima i Surreal, kao i specijalni gosti Marlon Brutal, Kurtoazija, Gazda Paja i Cjofo MC. A, za DJ pultom će se smenjivati Rokam, Mrki, Coldie, Papa Zho i Choda O.

Pre muzičkog programa, u subotu, u Domu omladine Beograda, od 16 do 18 časova, biće održan AllStyle Battle, takmičenja u brejkdensu i stritdensu. Od 18 do 20 časova je na programu Masters Of Freestyle – MC Challenge, takmičenje u fristajlu.

Dan ranije, u petak, 4. septembra, od 15 do 21 čas, uz besplatan ulaz, u KPTM-u će biti organizovan Graffiti Jam, događaj na kojem će učestvovati renomirani crtači i nove nade. Tema njihovih radova će biti Beograd (011).

Ulaznice za subotnji program festivala „Belgrade Jam“, po ceni od 400 dinara, mogu da se kupe na svim prodajnim mestima DD Tickets-a. Cena karte na ulazu, do 20 časova, iznosiće 400 dinara, a posle toga 600 dinara.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment