Event Vesti

[FESTIVAL] xSTatic 2012

xSTatic 2012

Četvrti xSTatic u Split će se spustiti sa vrha Marjana u petak 18. svibnja! Kako smo već najavili, noviteti festivalskog programa su najveće natjecanje u košarci na otvorenom (5vs5) te freestyle nogomet natjecanje i longboard.

Longboard Downhill vozit će se niz Marjan u 18h, a Skate Downhill u 18:30. Program će se od 21h nastaviti na Matejuški uz Roots in Session, dobru spizu i kapljicu. U ponoć će se preseliti u O’Haru prema rasporedu – Ground floor: Banana Zvuk; 1st floor: ABOP, DJ Venom.

Tek nakon prvog dana zagrijavanja, na prostoru SC Gripe kreće ono najbolje… U 10h počinje Graffiti Jam i Street Basketball turnir, u 15h je Skate Contest i Freestyle Football Contest, a od 16h Open Floor Break-dance Session i DJ Radionica by DJ Venom. Za cjelodnevnu glazbenu listu zaduženi su Theron Touret Duo, DJ Venom i Open Mic Session.

Zid iznad tribina, trafostanica, zidovi dvorane za borilačke sportove i gimnastičke dvorane, zid na platou na vrhu skala i zid kraj balotaškog – svi će dobiti nove priče i boje, a potpisat će ih Ewok, Belin, Ozer, Katre, Smug, Arsek, Erase, Wow123, Kent, Kros1, Nemo, Smok, Piros, Brada, Artez, Rage, Mupok, Lortek, Timor, Lunar, Dock, Mar, Rookie1, Seven, Anxio, Mile, Orden, Kwon, IlGufo, Wens, Odie, Trol, Teror, Mrava, Oskud, Robot, Relic, Ghet, Mars1, Apler i 1107 Crew.

Večernji glazbeni program je ponovno u O’Hari – na prvom katu resident DJ Phillie, Cha Jah Ton, Who See Klapa, Ajs Nigrutin i Timbe, a na drugom Vrh i Filip Motovunski.

xSTatic flajer

Službeni sajt: www.festive.hr

Via split.com.hr

About the author

Stick

Leave a Comment