Event Vesti

Svi kao jedan za Srbiju @ Depo magacin ( Beograd )

Written by Kristina

Dobrotvorni specijal hip hop festivala „Svi kao jedan” održaće se u subotu 28.6. u Depo magacinu koji se nalazi u Travničkoj broj 3. „Zatvaramo Travničku ulicu – pravimo ludnicu“. Postoji mogućnost da će ovaj događaj biti održan na otvorenom, pa je planirano da u tom slučaju događaj počne u 17 časova. Kao što možete zaključiti na osnovu slike, cilj ovog događaja je da se pomogne stradalima u poplavama širom Srbije. Tim povodom će nastupati oko 50 izvođača iz cele Srbije, kao i gosti iz inostranstva – petočlani kanadski sastav Babylon Warchild iz Toronta.
Kao što ste mogli videti u najavama, nastupaće: VIP, Struka, Lud, Rasta, Arafat, Bvana, Marlon Brutal, Sale TRU, Cobran, Mlata i Žuti iz sastava Sick Touch, Škabo, Šef Sale, Bane Sunshine, Deda, Smoke Mardeljano, Lekr, Van2Bad, a naknadno ćemo imati više informacija o ostalim izvođačima, kao i ostali koji su učestvovali u najavama za ovaj događaj.
Takođe, Zhozi Zho je u emisiji „Zini da ti kažem” Une Senić na radiju B92 rekao da će nastupati i Prti Bee Gee, Bauk Squad, Gru, Niggor i CYA, kao i žene : Ice Tea i Eli Džejn.

Ovde možete pogledati najavu.
Cena karata u pretprodaji je 400 dinara, a možete ih kupiti u Kobazz Shopu i Zla Zla Shopu. Na ulazu će se karte naplaćivati po ceni od 600 dinara.

About the author

Kristina

Leave a Comment