Strani Hip Hop

Poslušajte delove pesama sa “Dark Sky Paradise”

Written by Milica

Big Sean će izbaciti dugo očekivani album “Dark Sky Paradise” 24. februara. Međutim delovi novih pesama su procureli. Poslušajte delove pesama ovde, pa procenite koliko je ovaj album dobar.
1. Dark Sky (Skyscrapers)
2. Blessings (Feat. Drake)
3. All Your Fault (Feat. Kanye West & Travi$ Scott)
4. I Don’t F**k With You (Feat. E-40)
5. Play No Games (Feat. Chris Brown & Ty Dolla $ign)
6. Paradise (Extended)
7. Win Some, Lose Some
8. Stay Down
9. I Know (Feat. Jhené Aiko)
10. Deep (Feat. Lil’ Wayne)
11. One Man Can Change the World (Feat. Kanye West & John Legend)
12. Outro
Deluxe Edition:
13. Deserve It (Feat. PARTYNEXTDOOR)
14. Research (Feat. Ariana Grande)
15. Platinum and Wood

About the author


Leave a Comment