Vesti

2Hot4Stage fest vol 3

Written by Rista

Priprema….
Pozor….
Spremite se, polećemo….

Sredinom februara očekuje nas jedan od najvećih događaja na srpskoj i regionalnoj hip hop sceni, festival pod nazivom „2Hot4Stage Fest“. Održava se treću godinu za redom, i ima za cilj da okupi veliki broj umetnika ulične scene bivše SFRJ, kao i inostranih umetnika koji će gostovati na ovom festivalu od 17. do 19. Februara u Mikser House-u. Već je tradicija da je 2Hot4Stage Fest u ovom periodu, a već smo nagovestili da rezervišete ove termine u svojim kalendarima…

Kako je hip hop subkultura koju prate 4 osnovna elementa grafiti, ples, MC-ing i DJ-ing, festival je podjednako posvećen svima. Talentovani pojedinci, ali i grupe, imaće priliku da se oprobaju u različitim takmičenjima i nastupima koji će se odvijati u sve četiri navedene delatnosti. Festival u organizaciji istoimene plesne ekipe 2Hot4Stage, traje puna tri dana i podrazumeva celodnevne i večernje programe – nekoliko organizovanih žurki, plesne radionice kao i tribinu na kojima će se širiti znanje i diskutovati malo više na temu urbane kulture.

Ovaj dogadjaj predstavlja mesto okupljanja, međusobnog povezivanja i razmene pozitivne energije srpskih i inostranih Hip Hop umetnika, a pod simboličnim sloganom “Oslobodi instinkt”, ove godine će imati i humanitarni aspekt o kome će se više govoriti pred sam dogadjaj.

Detaljnije o samom programu možete naći na zvaničnom FB EVENTU, a takođe My People će vas update-ovati sa informacijama koje su značajne za ovaj festival.

U nastavku pogledajte rekapitulaciju kako je bilo prošle godine, i vidimo se u Mikseru

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment