Event Vesti

2Hot4Stage Fest vol 2

Written by Rista

Jedna od uticajnijih plesnih trupa na ovim prostorima 2Hot4Stage povodom obeležavanja svog devetog rođendana, priređuje regionalni „street style“ plesni spektakl u Beogradu. U toku trodnevnog festivala zainteresovani će imati priliku da uživo gledaju nastupe i borbe najboljih plesača iz Srbije i regiona, da se prepuste ritmovima poznatih DJ-eva, a za one koji bi želeli da se oprobaju postoji i dan plesnih radionica.
Festival počinje 19 02 žurkom u Monsunu, gde će za atmosferu biti zaduženi članove trupe „2Hot4Stage“ i DJ „Me High Low“. Glavni dan festivala je subota 20. februar, kada će Mikser House ugostiti preko dve stotine plesača spremnih da pokažu šta znaju. Vrata Mikser House-a se za publiku otvaraju u 12h, a posetioci će tokom čitavog dana imati priliku da prisustvuju takmičenjima različitih stilova grupnih i pojedinačnih nastupa, a finalne borbe startuju oko 18h.
Tokom takmičarskog i revijalnog dela plesnog programa svoje veštine pokazaće najbolji domaći predstavnici urbane plesne scene i priznati predavači i sudije iz Srbije, Hrvatske, Češke, Grčke, Bosne, Austrije, Mađarske, Bugarske…
U pauzama između duela atmosferu će održavati naši poznati izvođači iz sveta muzike i urbanih veština. Tako ćemo imati priliku da pored vrhunskih plesača vidimo i performanse Sare Jo, Marka Louisa, Bege Fank-a, DJ Moooke, te umeća sa loptom našeg freestyle fudbalera Đote (još uvek jedinog).
Dnevni program Mikser House-a se završava u 21h, a samo dva sata kasnije, na istom mestu, počinje after party od 23h gde je za muziku zadužen DJ Roshke.

Tokom trećeg dana programa, 21 februara pripremljen je niz radionica u okviru kojih će polaznici imati prilike da sarađuju sa pomenutim eminentnim predavačima plesa iz Evrope i regiona. Vesna Pašćanović, Suzana Suz, Martina Maka, Domagoj 2nd Blind i Cameel će u nedelju, u Dobračinoj 30a, sa početkom u 11:00h demonstrirati i deliti svoje znanje.

Ulaznice za dnevni program drugog dana festivala se mogu kupiti na ulazu u Mikser House, po ceni od 250 RSD, a dodatne informacije o mestu održavanja, ceni učešća i satnici za sva tri dana zainteresovani mogu dobiti putem mejla toohotforstage@yahoo.com, na facebook stranici 2Hot4Stage Crew i sajtu 2Hot4Stage.com, odnosno najjednostavnije na facebook event-u OVDE

My People ekipa će doći da isprati, provedite i vi svoj vikend uz ples.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment