Muzika Ostalo Strani Hip Hop Vesti

50 Cent podneo zahtev za bankrot?

Advokat poznatog repera je objavio zvaničnu izjavu da je 50 Cent podneo zahtev za bankrot pod svojim imenom Curtis Jackson. “Prijava dozvoljava gospodinu Jackson-u da reorganizuje svoje finansijske poslove, dok se pozabavi svojim raznim poslovnim odgovornostima i preuzme potrebne korake da pozicionira budućnost njegovih raznih poslovnih interesa” izjavio je William A. Brewer III, partner u Brewer, Attorneys & Counselors, inače 50 Cent-ov advokat.50-cent-credit-shareif-ziyadat-650

“Poslovni interesi gospodina Jackson-a će se nastaviti nepromenjeno u redovnom toku. Ovo podnošenje za ličnu zaštitu od bankrota dozvoljava gospodin Jackson-u da nastavi svoj angažman sa različitim poslovnim interesima i nastavi svoj rad kao muzički izvođač, dok će on uredno nastaviti reorganizaciju svojih finansijskih poslova”

Osnivač grupe G-Unit je prijavio da su mu vlasništva i dugovi negde u cifri između 10 i 50 miliona dolara.

Poglavlje 11 o stečaju je obično nazvano “reorganizacija” stečaja, prema sajtu suda Sjedinjenih Država. “Ovo poglavlje stečajnog zakona generalno predviđa reorganizaciju, obično uključuje korporaciju ili partnerstvo”, kako tekst na sajt nalaže. “Poglavlje 11 dužniku obično predlaže plan reorganizacije kako bi svoje poslovanje održao u životu i platio kredite tokom vremena. Ljudi u poslovanju ili pojedinci takođe mogu tražiti olakšanje u poglavlju 11.”

Ovo ne znači da je 50 Cent ostao potpuno bez novca, već da su mu dugovi toliki da se može suočiti sa bankrotom ako ne preduzme potrebne mere, kako bi uspeo da redovno i neometano nastavi sa svojim projektima i poslom. Zaista je teško da će 50 Cent otići u potpuni bankrot, obzirom na činjenicu da ga je Forbes magazin skoro pomenuo kao četvrtu najbogatiju ličnosti u svetu Hip-Hop-a, sa procenjenim bogatstvom na oko 155 miliona dolara.

I kao da mu trenutno nije dovoljno teško, u petak (10. Jula), 50 Cent-u je naređeno da plati 5 miliona dolara Lastonii Leviston zbog objavljivanja sex videa u kome se ona pojavljuje. Levistonova ima ćerku sa Rick Ross-om, sa kojim 50 Cent ima rivalstvo.

50 Cent se pojavljuje u novom filmu Southpaw, koji će početi da se emituje u bioskopima 24.07.2015. Takođe počinje i druga sezona njegove serije Power, na televizijskoj stanici Starz, u kojoj je on glavni lik i izvršni producent.

Možemo samo da se nadamo da će 50 Cent uspeti sa svojim mnogobrojnim projektima da izađe iz finansijske krize i nastavi dalje sa svojom karijerom.

About the author

Che-Woo

Leave a Comment