Muzika Spot Vesti

90 Naz – Mali mi je ovaj grob

Written by Dimitrije

Nešto malo drugačije od onoga što smo navikli da čujemo i vidimo na Bassivity Digital youtube kanalu. “Mali mi je ovaj grob” je naslovna numera sa istoimenog prvog albuma 90 Naz-a koji uskoro treba da se pojavi u celosti na digitalnim platformama. Na albumu će se naći još 17 pesama, a iz Bassivity-ja najavljuju “vožnju po najcrnjem mraku”.

 

Ukoliko je neko propustio, pre nešto više od godinu dana priča 90 Naz-a našla je mesto u emisiji “Exploziv” pod naslovom “Snovi iza rešetaka”.

https://www.youtube.com/watch?v=VKCIivODc_8

 

Citirao bih tekst koji možete pročitati u poslednjih par sekundi spota za pesmu “Mali mi je ovaj grob”:

Nikola Lažetić (poznatiji kao 90 Naz) – rođen 1978. u Nišu. Nakon ukupno 10 godina provedenih u KPZ Niš snima svoj prvi album “Mali mi je ovaj grob” leta 2018. Čovek koji je ostao bez porodice, bez krova nad glavom u teškom zdravstvenom i materijalnom stanju. Kao mladić posvetio je život rep muzici, ali su ga brojni problemo sa zakonom omeli u tome da ta karijera ide normalnim putem. Mlađima do sad skoro nepoznat, od starijih osporavan – nama koji ga znamo, on je jednostavno neponovljiv. Nažalost na dan izlaska ovog albuma 90 je opet uhapšen i vraćen iza rešetaka u taj isti KPZ Niš. Podržite ovog umetnika, preslušajte album i dajte svoj doprinos tome da ne bude zaboravljen, jer po svemu sudeći, čeka ga nova višegodišnja kazna. Ne dozvolimo da ovaj tip ljudi kojima država aktivno onemogućava da žive normalno, ostanu zatvorenih usta. Neka ova priča ne ostane samo priča jer izgubljeno je samo čega se odreknemo.”

About the author

Dimitrije

Leave a Comment