Strani Hip Hop Vesti

Apple kupuje Dr. Dreovu dušu za 3.2 MILIJARDE dolara

Written by Sh

Šta se desi kad se poznati uspešni crnci u americi napiju? Do sada ste mogli da vidite razne scenarije, ali ovako nešto se sigurno po prvi put viđa.

Juče je Financial Times pisao o mogućnosti da će Apple kupiti Dr. Dreovu firmu Beats (proizvođač Beats by Dre slušalica) za neverovatnih 3.2 milijarde dolara. Američkih.
To je potvrdio i Bloomberg, ali i dalje nema zvaničnih potvrda ni iz Apple ni iz Dre tabora.

Apple je poznat po svojoj tajnosti, tako da od njih neće biti nikakvih informacija pre vremena, ali zato kada se grupa repera okupi i malo popije, već postaje dobra podloga za curenje informacija.

Izgleda da se to i desilo. Reper i glumac Tyrese Gibson je sinoć na svoj Facebook nalog postavio video selfie u kome sluša muziku preko Beats by Dre slušalica u društvu Dr. Drea, dok su pijani od Hajnekena kako kažu.
To bi bio samo još jedan prosečno zabavan klip da Tyrese ne nastavlja da priča o klubu milijardera i da će se Forbes lista uskoro menjati. Dre bi tako postao prvi milijarder iz sveta hip hopa i najbogatiji čovek u istoriji ove kulture.

Iako ovo nije zvanična potvrda da su vesti o Apple kupovini tačne, sem ako nije prosto paljenje mase i zakasnela prvoaprilska šala, nema sumnje da je klip potvrda glasina.

Klip je do danas već obrisan sa Tyrese-ovog Facebook naloga, kao i sva ostala spominjanja Apple-Beats kupovine, ali je srećom neko ranije sačuvao klip i postavio na Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=guMFKBXp544

About the author

Sh

Leave a Comment