Report Vesti

Bad Copy @ Hala Sportova (raport)

Written by Rista

IMG_5441

Bad Copy napravili koncert koji će se dugo prepričavati. Zaista, puna Hala Sportova, najrazličitija publika koju sam ikada video na nekom rep koncertu (sreo sam prijatelje za koje nikad ne bih pomislio da ću ih sresti na rep koncertu) i Ajs, Timbe i Vikler koji su nikad upeglaniji. Prosto su odlučili da razvale ovim koncertom. I uspeli su.

IMG_4395

Recept koji su imali i na prošlogodišnjem u KST-u su primenili i ovde: predgrupa, gosti na pola koncerta i gost iznenađenja. Who See su imali čast da otvore koncert i ujedno najavili svoj novi album koji će biti za par meseci gotov.

IMG_4403

Odmah nakon njih izleću specijalci i Bad Copy i naravno Esi Mi Dobar. I u tom ritmu je prštalo konstantno, sve sami hitovi, sećanje na prvi album Orbodmebej, preletanje skoro svih pesama kroz refren i strofu, tako da je i mlađa publika koja je možda prvi put čula za Bad Copy kada su izbacili Krigle dobila dovoljno pesama da istražuje malo dalje. Gosti na koncertu su Prti Bee Gee, Barabe ponovo na okupu i odlično održavanje atmosfere dok se BC spremao za drugo poluvreme.

IMG_4958

I tada sam očekivao neke kostime jer to se uvek dešava na njihovim koncertima, ali toga nije bilo. Niti se služila sarma… Ali dobro, mora nešto da ostane i za sledeću godinu. Drugo poluvreme naravno opravdalo očekivanja i zatvaranje koncerta identično kao otvaranje. Ako smo nekada išli ulicom i vikali Edesi, sada idemo i višemo Esi Mi Dobar. I to je ostalo u ušima do kuće.

Termin koji su izabarali (petak) i datum (14 februar) je identično kao i Sunshine pre 16 godina na istom mestu. Ako se istorija ponavlja, onda nas i sledeće godine očekuje koncert na istom mestu, istog datuma i mislim da Bad Copy i rep publika zaslužuju da se to reprizira. A kasnije ćemo da vidimo da li će biti hattrick ili ne… Veče za pamćenje i za uživanje.

IMG_4553

Sve vreme pokušavam da se setim koju pesmu nisam imao prilike da čujem a voleo bih i došao sam do Ostrugalih Peta i Bekama. Da i postoji neka pesma koju ste vi očekivali a nije je bilo? Da malo utičemo na budući repertoar…

Pogledajte i fotogaleriju.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment