Muzika Spot Vesti

Bege Fank feat Ivana Zečević – Cvaki Dan Praznik

Written by Rista

Bege Fank aka ili ex Lou Benny, u saradnji sa NNSpark produkcijom i etiketom Galama! predstavlja novi spot Cvaki Dan Praznik – treći singl sa nadolazećeg debi albuma Dobar rep. Posle singlova Leto u Gradu (Reci!) i Aloja Vera u saradnji sa Mikrijem Mausom iz Prti Bee Gee-a, Bege Fank donosi još jednu svežu definiciju svog apsolutnog/dobrog reprezenta uz podršku mlade i talentovane Ivane Zečević koju smo već imali prilike da upoznamo a o njoj će se tek pisati. Podsećamo da će se i pesme koje je Bege Fank predstavio u My People Live naći na albumu Dobar rep.
Bit za “Cvaki dan praznik” potpisuje Anke, dok je mix i mastering delo hit producenta Milana Stankovića SevdahBABYja čija je izdavačka kuća Galama zvanični izdavač ovog singla za sve online muzičke servise. Pesma će na Deezeru, Itunesu i ostalim servisima biti dostupna od petka 30. januara.
Promocija spota će biti održana u sredu 28. januara u klubu Plastic gde će Bege Fank nastupiti zajedno sa DJ BKOom kao gost na Buzzin’ žurci, a 6. februara nas na redovnoj Бегефанк žurci – u dorćolskom klubu KPTM gde je spot i snimljen – očekuje otvoreno takmičenje u plesanju koreografije iz spota.
Ispratite novi benger

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment