album Muzika Vesti

BIGru i Paja Kratak – Rep kaki volem

Written by Dimitrije

Ko čeka taj i dočeka! Bigru i Paja Kratak  objavili su svoj najnoviji album “Rep kaki volem” i na Youtube-u. Mada je album već više od nedelju dana dostupan za slušanje na Deezeru i ostalim digitalnim platformama, Youtube je ipak najprihvaćenija i najposećenija platforma, a i nekako je najlakše ispratiti sve to upravo preko Youtube-a.

Album “Rep kaki volem” sastoji se od 19 pesama, a Bigru i Kratki su okupili i zavidne goste – mnoge poznate likove naše rep scene poput Mikri Mausa, Eufrata, Mlate, Bvane, Smoke Mardeljana, Hejtera Luće, Lekr Codea, Kile33, Fanki Flakija, Bad B-ja i Vuka, uz DJ-eve: Dj Munju i Dj Mrkog. Na albumu se nalazi i 5 video-spotova koje smo videli i čuli pre objave celog albuma, a koji su nam dali nagoveštaje da od ovog albuma možemo da očekujemo puno.

Album krasi onaj stari dobri old-school, neki bi rekli “pravi rep” zvuk, a ja bih rekao da je to zvuk repa kaki svi volimo da čujemo 🙂 Kompletan album možete naći na Youtube kanalu BIGru i Paja Kratak, kao i na digitalnim platformama phonofileSpotify, Itunes.

Poslušajte album, napišite koja je pesma vaš favorit? Moja je definitivno Darko Stošić!

About the author

Dimitrije

Leave a Comment