album Muzika Spot Vesti

BIGru i Paja Kratak – Šta ima braćo, gde ste?

Written by Dimitrije

Šta ima braćo, gde ste? – novi je album Bigrua i Paje, dobro znanog dvojca sa Medaka dvojke! Prethodni album “Rep kaki volem” bio je pravi bum i na neki način učvrstio ove momke na domaću hip-hop scenu! Kada su gostovali u My People Show-u, pomenuli su da ako bude potražnje, biće i nastupa. Od tada nije prošlo puno, a nastupali su gotovo u celoj Srbiji, što ukazuje na popularnost koju su ovi momci stekli i zaslužili svojom muzikom za jako kratak vremenski period.

Već smo imali priliku da pre objave kompletnog albuma čujemo četiri pesme koje su propraćene spotovima, a Bigru i Paja su najavili da će da se potrude da svaka pesma sa albuma dobije i svoj video. Celu priču su podigli na jedan viši nivo u odnosnu na prethodni album. Tekstovi su ozbiljniji, ali oni ostaju dosledni sebi i svom stilu, kao i izvornom rep zvuku kroz koj predstavljaju sebe, repčinu, svoj kraj i ekipu.

“Novi album ima par pesama manje nego prethodni, ali smo se potrudili da svaka numera ima neku malo dublju tematiku i da pogodi čoveka. Jesmo podigli priču na malo ozbiljniji nivo, ali je to i očekivano s obzirom na to da smo i mi odrasli i sazreli kao ljudi.” rekao je Paja i dodaje:

“Izbacili smo 4 spota pre albuma, izaći će još 6 sigurno u roku od mesec-dva, a potrudićemo se da uradimo i za ovih par ostalih ako uspemo!”

“Od našeg prvog nastupa koji je bio 25. januara prošle godine, pa do danas je zaista ogroman napredak u relativno kratkom periodu. Mislimo da je to rezultat našeg rada, truda i angažovanja. Trudimo se da snimamo non stop spotove, da pesme budu na mestu, a kvalitet se sam prodaje! Promocija albuma “Šta ima braćo, gde ste?” održaće se 25. juna na Zappa barci i svi su dobrodošli!”

…uz to, juče je izašao i najnoviji spot za pesmu “Zna se dobro” koju su uradili u saradnji sa Dj Mrkijem.

Ceo album, kao i spotove, možete da pronađete na Bigru i Paja Kratak youtube kanalu ili na deezeru.

About the author

Dimitrije

Leave a Comment