Report Vesti

Božidarac ludovao kao Tajči uz BCrew i Kendija

Written by Miljana Kljajić

Sinoć su u Božidarcu nastupali BCrew i Kendi, nakon što su na Totalnoj Kontroli najavili svoj zajednički nastup i izveli novu pesmu. Sa njima su se na sceni našli Jaaz i kao poseban gost, kojeg je Kendi najavio kao ljubičasti dijamant Rakovice, Struka. Posećenost je, kao i uvek, mogla da bude veća, ali nesumnjivo je da oni koji su prisustovali nastupu bili odlična publika. Da je nova pesma Tajči izazvala pozitivne reakcije, dokazuje i to da je publika tražila bis, a momci su sa zadovoljstvom ispunili njihov zahtev. Čak je izveden i njihov deo čuvenog Bassivity cyphera, a tokom cele večeri su se smenjivali i naizmenično izvodili svoje pesme. Sve u svemu, oko 2 sata programa, show izveden kao da je u publici nekoliko hiljada a ne nekoliko desetina ljudi, svi koji su došli su sigurno otišli zadovoljni kućama.

“Mnogo ljudi je ranije želelo da čuje tu saradnju između Furia i mene, što se i desilo na jednoj traci, ali nismo nikad ovako zajedno, samo nas dvojica radili” bio je Kendijev odgovor na pitanje kako je došlo do saradnje između njega i BCrew-a. “Zvao sam Furia, da roknemo to i taj dan smo iz studija izašli i repovali odmah na Totalnoj Kontroli i to je super prošlo, tako da mislim da će i sama pesma dobro proći.”

Đunta: Dodao bih samo da sve zasluge za ovu saradnju idu njemu.

Kako ste zadovoljni večerašnjim nastupom, odazivom publike, da li ste očekivali veću posećenost?

Kendi: Uvek očekuješ više, ali nekako se navikneš na Beograd, da je u manjim gradovima uglavnom više ljudi. Ali što se tiče publike koja je došla – da, super smo zadovoljni njihovom reakcijom.
Đunta: Repovali smo i pred manje i više ljudi, ali publika je večeras bila fenomenalna.
Demonio: Oni koji su bili, bili su odlični, bez obzira na brojčano stanje.

Vi ste premijerno izveli novu pesmu Tajči. Da li ste planirali još neku saradnju, pesmu?

Kendi: Dosta bre, čekaj. Tek smo zapeli. Shvatili smo da možemo to da izvedemo u kratkom vremenskom roku.
Đunta: Timski rad je bio jako efikasan i prijatan. Ne postoje kontra indikacije za buduću saradnju.

Kendi i Papi Jaaz u Bozidarcu repuju na vracarskom #kendi #papijaaz #bozidarac

A photo posted by My People Magazin (@mypeoplemagazin) on

S obzirom da ne postoje kontraindikacije za buduću saradnju, a prva zajednička pesma će sigurno biti uspešna, preostaje nam samo da se o indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na sledeću pesmu posavetujemo sa našim lekarom ili farmaceutom.

Miljana Kljajić

PS Danas i sutra na našem YT kanalu biće objavljeni snimci sa koncerta.

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment