Muzika Neki novi klinci Vesti

ChillAir, Auslander, Paranoja, Aron, Gale, Edgar Allan YO, Illegal, Niper, Crazy Dogg imaju nešto novo da predstave

Written by Rista

U nastavku donosimo par traka i informacija o novim projektima. Nastavite da nam i dalje šaljete svoje pesme i spotove i obavezno pošaljite prateći info, ako želite da se uopšte nađete ovde. Pogledajte šta smo izdvojili za vas:

Sveže iz Psychiatry X studija, stiže singl ChillAir-a pod nazivom “Zagrevanje” koje je izašlo na kanalu 0DVAES1 music

Evo jednog dvojca koji dolazi iz Niša, Auslander i Paranoja koji imaju po 20 godina. Pesma Pomeramo Membrane je dobila i spot, a u ovoj pesmi gostuje i DJ Munja. Dosta dobro zvuči ovaj dvojac pa možda na njih i treba obratiti pažnju i ispratiti sledeće korake.

Ovo je sada stvarno zabavno. Aron je momak koji dolazi iz Zagreba. Ne smatra sebe reperom, ne nastupa, ima samo jednu pesmu i spot i to baš ovaj koji ćete pogledati u nastavku. Rep voli i prati, ali nikada ništa nije snimio i onda je odlučio da snimi jednu pesmu iz čiste potrebe da zabavi sebe i ljude oko sebe, i za tu pesmu je i sam uradio home video. Pogledajte spot za pesmu Kesten, ima interesantnih linija, ali sve ovo posmatramo kao zezanje a ne kao ozbiljnu pesmu

Gale je izbacio novi spot. Bit, spot i produkciju je radio Đorđe Jovčić. Samo ovo od informacija smo dobili, pa zato i svega par reči i ovome

Edgar Allan YO ima jedan od najluđih umetničkih imena. Mi smo ga baš zbog toga i zapamtili. Niko Kao Ja je prva traka sa EP-a Mony Pajton koji zajedničkim snagama pripremaju Edgar Allan YO i Shporky Pork. Mi ćemo sigurno to ispratiti, a verujem da ni vi nećete propustiti (opet zbog imena pre svega)

Nakon singlova Motherfunker i Pijem,lomim, Illegal izbacuje i treći singl za LP Rigo tonbe pod nazivom S.I.P.A. Na ovom singlu gostuje Kavac Džo. Ovo je još jedan singl koji izlazi iz Streettherapy studija. Instrumental potpisuje Shikemi, a mix i master Vuya – alfa i omega ovog studija i prijedorske scene.

Niper iz grupe Realnih glava Realnog Crewa i Crazy Dogg iz grupe Krv Istoka Rtc su napravili spot za pesmu Grad Stihova. Rade na zajedničkom EP-u a ova pesma je samo uvod u zajedničke projekte koje su započeli.

Pratimo i dalje šta se dešava na domaćim scenama…

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment