Muzika Najava Strani Hip Hop Vesti

Cover i spisak pesama za novi ¡MAYDAY! – Future Vintage album

Written by Che-Woo

¡MAYDAY! su objavili spisak i cover za njihov novi album pod nazivom Future Vintage. Album se očekuje da će biti objavljen 21.08.2015.

Spisak pesama:
01. Jettison
02. Fuel To The Fire
03. Can’t Take It With You
04. Won’t Wait
05. Coast
06. Dive (feat. Stevie Stone)
07. Something In The Air (feat. Femi Kuti)
08. Space Cadet
09. Into The Night
10. Stay Away From You (feat. Ryan “Myagi” Evans)
11. All The Time
12. Ten Thirty Three
13. Antenna
14. One Wing (feat. CES Cru)
15. Know It (feat. Tech N9ne & Stige)
16. Brother
17. Against My Better Judgement
18. The Sun Will Rise (Skit)
19. The Last Sunrise

About the author


Leave a Comment