Muzika Spot

D.N.K. izbacili novu pesmu – Totalno Lud

Written by Miljana Kljajić

Talentovani momci, trio fantastiko, Darius, Coa i Jeme koji čine grupu D.N.K. opet su dokazali da stvaraju samo kvalitetnu muziku!
Njihova nova pesma Totalno Lud, objavljena je u sklopu muzičke izdavačke kuće 5 Sprat Records koju su, ovi mladi momci sami stvorili. Kod Dariusa kući, na petom spratu, stvara se umetnost. Poznati su po odličnim pesmama, jakim rimama i dobrim beatovima, pa su samo nastavili svoju tradiciju. Imali su dobre saradnje, mnoge kolege ih poštuju, a i kako neće kada su tako mladi, a već imaju svoje ime?!
Album pod nazivom Ništa više, očekuje se u narednih mesec dana, dakle u septembru, a spot za pesmu Totalno lud je singl koji najavljuje album. Očekuje se da u skorije vreme urade spot za još jednu pesmu sa albuma koju će uraditi sa Katom Bejbe i Krletom LTDFM. Oni će promociju svog albuma Ništa više održati krajem septembra, a naziv albuma je po istoimenoj pesmi. Njima ništa više sem muzike i mikrofona ne treba, to je cela poenta, jer album za njih simbolizuje muziku i rep, a to predstavlja njih i njihovu ljubav prema tome što rade. Momci su naglasili da više ne planiraju da im se dešavaju toliki razmaci između izbacivanja pesama kao ranije, jer su se u potpunosti posvetili ovome i sve do sada je bilo samo zagrevanje (kako im se i zove pesma iz 2015. godine)

Momci jure ka vrhu, puni samopouzdanja i entuzijazma, što je uvek i bila odlika pravih umetnika. Ostaje nam da sačekamo kraj septembra, pa da vidimo da li su se momci maksimalno posvetili onome po čemu su poznati da rade kao profesionalci!

Spot možete pogledati ovde

Za sve dodatne informacije o grupi, posetite njihovu fb stranicu
https://www.facebook.com/DNK-Danas-Nema-Kinte-241827019184864/

 

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment