Muzika Najava Vesti

Deniro izbacuje motivacioni album Ratnik

Written by Rista

Svi koji prate našu muzičku scenu znaju da je Deniro reper sa najvećim brojem snimljenih pesama. Takođe, ovaj Užičanin uvek radi na nekom projektu i nikada ne možete naći prazan hod kod njega. Nešto najnovije je motivacioni album Ratnik. Sama ideja da se u saradnji pravi kompletan motivacioni disk je više nego odlična pa smo pozvali Denira da nam detaljnije kaže kako je došao na ovu ideju:
“Pre neke 3 godine mi se Leomir Bakić javio, predstavio se i objasnio čime se bavi. Osvojio je mnoge medalje u body buildingu i kaže da su mu moje pesme pomogle da pregura neke padove u životu i da se zbog pesama kao što su Treniram i Otpisan nekako vratio u igru. Upoznali smo se i kroz druženje skapirali
da i on i ja na svoj način motivišemo ljude – ja muzikom a on svojim klipovima i seminarima na kojima drži tribine i edukuje mlade ljude na koji način se ispravno trenira i govori o svim dobrim ali i lošim stvarima vezane za body building. Posle nekog vremena napisao sam pesmu Ratnik i došao na ideju da se odradi ceo CD za trening i motivaciju pod baš tim nazivom Ratnik za sve ljude kojima je motivacija potrebna i za sve uspavane slomljene ljude koji tek treba da probude ratnike u sebi…”

Ratnik je rađen oko godinu i po dana i na disku se nalazi 11 pesama od kojih su 3 remixa pesama Treniram, Ne mogu Mi Ništa, Tenk. Objavljena je limitirana serija od 300 diskova koja se može poručiti preko FB stranica u nastavku:
https://www.facebook.com/DENIRO.031
https://www.facebook.com/DANIJEL.MITROVIC.DENIRO

Sve detaljnije informacije možete pronaći na pomenutim stranicama a u nastavku preslušajte snippet albuma Ratnik i počnite da trenirate.

https://youtu.be/B59XmWmQ1Yo

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment