Vesti

Detaljan vodič kroz RUN BGD

Written by Rista

Subota je rezervisana za Run BGD i svi ljubitelji hip hop kulture moraju da posete ovu manifestaciju. Program koji je podeljen u nekoliko delova dana plus nekoliko lokacija će omogućiti svakome da se zabavi, nađe ono što mu prija i da povede nekoga sa sobom ko bi na taj način mogao da se upozna sa kulturom koju na ovim stranicama promovišemo. Takođe, velika podrška za ovaj projekat koji zaslužuje da se održava češće. E pa da počnemo, isplanirajte svoj dan i svoju kretnju po gradu:

OŠ Skadarlija, vreme 14-21h

Crtanje grafita, pored naših crtača biće prisutni i vešti sa sprejevima i gosti iz Švajcarske. Pored grafita ova lokacija je rezervisana i za bboyeve i biće organizovan veliki breakdance sajfer na kojem če učestvovati Faking Bjutiful (Beograd), Attic skills (Indjija), Floortodox (Beograd), Elite Society (Beograd)
Mr. James (Zagreb), Students Of Rhythm (Valjevo), 2 Hot 4 Stage (Beograd)

Galerija “Štab” (Crnogorska 10), vreme 15-17h

Ova lokacija če biti dom DJ Radionice koju će držati DJ Raid i koje će zainteresovane uputiti u osnove DJ-inga, a zainteresovani će moći da isprobaju i usavrše svoje DJ veštine. U isto vreme na istom mestu se održava i crtanje Air Max patika slobodnim stilom uz podršku Buzz radnje koja istog dana organizuje Air Max Day. Karte za žurku koštaju 350 din, a posle ponoći 450 din pa požurite da napunite prostor pre ponoći i tako užtedite 100 din.

Tokom dnevnog i noćnog programa na bilo kojoj lokaciji možete detaljnije da se upoznate sa projektom Run BGD i pazarite neki od suvenira.

U nastavku pogledajte video najava i posetite neku od navedenih lokacija

KC Grad, vreme 22:30-04:00

Noćni program počinje u 22:30 u KC Gradu. Poenta hip hop kulture je da se svi zabaljamo i uživamo u muzici i večernji termin je rezervisan za muzički deo Run BGD festivala. Binu će da podele Juice, Sick Touch, Daz Who, Hartmann, Marko CYA, a DJ pultom rukovode Laki i Rokam

Come and check out BaneArtworks & #Pest (Color Nomads) at the RUN BGD Jam this Saturday with Lortek, Vila Kraljevic, Gears Mofos & #Demon ! #RUNBGD

Posted by RUN BGD on Thursday, March 24, 2016

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment