Intervju Vesti

Eeva – Intervju za Red Bull

Written by Rista

Eeva je za Red Bull pričala o svom albumu, stanju na sceni, realnosti kada je reč o muzici koju ona propagira. Sve u svemu jako dobra priča koju obavezno treba ispratiti.

Tačno je da se domaća scena u proteklih par godina probudila i pomerila sa mrtve tačke na kojoj je bila godinama ali je isto tako tačno da publika i dalje sa nepoverenjem prihvata muzičare koji sviraju žanrove koje po navici pripisujemo bendovima iz inostranstva. Eeva je devojka koja se, znajući sve ovo, hrabro upustila u „borbu sa vetrenjačama“ a ovo je njena priča o tome kako izgleda biti R&B artist u Srbiji.

Tvoj debi EP je izašao pre nešto malo više od mesec dana. Kakvi su komentari publike, da li su reakcije premašile tvoja očekivanja i kako se ti osećaš sada, kada si nakon mukotrpnog rada svoju muziku „pustila u svet“?

Osećam se kao da taj mukotrpni rad tek počinje. Ovim EP-em sam više ispunila sebi želju, da uradim R&B album u kom se prepoznaje zvuk na kom sam odrasla i gde nema ni jedne pesme za koju osećam da je prosečna, tj “album filler”…..

nastavak

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment