Report Vesti

Elemental @ Depo (raport)

Written by Kristina

Nakon odlaganja koncerta zbog polufinalne utakmice svetskog prvenstva u košarci, na binu je izašao hrvatski elektropop sastav Nipplepeople. Maskirani dvojac je koncert započeo svojom najpoznatijom pesmom „Sutra“. Posle pesme „Broj“, otpevali su pesmu „Balkan Express“ koja je nastala upravo u Beogradu i to za dve nedelje. Usledile su „Sanjam“, „Tebi“, „Ne volim te“, a onda je pevačica ove hrvatske grupe otpevala ponovo pesmu „Bolji“, da bi nastup završili još jednim izvođenjem pesme „Sutra“. Na kraju koncerta, pevačica je najavila da je ovo bio verovatno njihov poslednji nastup, i da se sve završava upravo tu gde su održali svoj prvi koncert, u Beogradu u KC Gradu 2010. godine.
26.jpg (Copy)
Zatim je na scenu izašala nama jako poznata grupa Elemental. Nastup u prilično punom Depo Magacinu su započeli pozdravljanjem srpske košarkaške reprezentacije koja se plasirala u finale uz pesmu „Neustrašivi“. Publika je ovo dočekala ovacijama, a pokazalo se da su hrvatski bendovi očigledno talični našim reprezentativcima, jer su se i rukometaši plasirali u finale kada je hrvatska grupa TBF imala koncert u Beogradu.
16.jpg (Copy)

Nizale su se pesme „Reži me“, „Vertigo“, „Malena“, „Ljuljaj brod“, „Priroda i društvo“, a publika je pevala uglas sa Remi koja je uspela da dovede publiku do vrhunca uz pesmu „Romantika“. Izveli su i neke pesme sa poslednjeg, šestog albuma „U redu je“ a publika je najburnije odreagovala na pesmu „101 razlog“. Nakon pesme „Prokleta ljubav“ bend je sišao sa scene, ali je nakon aplauza publike izašao na bis i otpevao pesmu „Svojim putem“. Elemental je sjajnom energijom razdrmao publiku, a Remi je nakon poslednje pesme rekla da je ovo jedan od njihovih najboljih koncerata u Beogradu i da su toliko puta nastupali u Srbiji da se osećaju kao kod kuće.

Milica Đurović
Foto: Danica Đurović

fotke sa koncerta možete pogledati ovde

About the author

Kristina

Leave a Comment