Strani Hip Hop

Eminem u sajferu zasenio svoje štićenike

Written by Spasoje

Shady Records planira invaziju na američku hip hop scenu za 2015. godinu, a u okviru najave stiže sajfer u kojem učestvuju članovi supergrupe Slaughterhouse, Yelawolf i lider Shady Recordsa, Eminem.

Sajfer otvara Crooked Eye u ovom slučaju kao King Crooked, koji je bacio sjajan vers, sportskim vokabularom rečeno, driblao je na malom prostoru, a kako je krenuo činilo se da ne može da se zaustavi.

Momak koji je ljubiteljima NBA Live serijala poznat po naslovnoj numeri kompjuterske igrice iz 2003. godine neznatno je spustio tenziju, ali do kraja versa, nešto kraćeg od onog koji je izveo Crooked, Joe Budden je pokazao da lay low deliveri može veoma lako da se pretvori u daleko agresivniji.

Kada se očekivao nastavak kidanja, pojavio se Yelawolf, koji izgleda kao roker ljubitelj kantri muzike koji u nedostatku vokalnih sposobnosti odlučuje da repuje. Reprezent kao reprezent nije loš, ali posle vatrice koju su isporučila prva dvojica Yelawolf zvuči veoma, veoma mekano.

Vraćanje na “tvrdo” priredio je Joell Ortiz, koji gotovo razgovara sa kamerom, najopuštenije baca panč za pančem, kako i mnogobrojne načine za upotrebu jednostavne matematičke opreracije, 3+1.

Da je Royce da 5’9” prva nada Shady Recordsa svedoči i to da mu društvo u toku bacanja versa pravi Eminem. Royce govori o životu repera, obraćajući pažnju na “mekanost” aktuelnih lidera SAD hip hop scene.

“Obojica imamo marketinške planove, tvoj je da prodaš što više ploča i zaradiš novac, a moj je da te nabodem u glavu ako me ikada uvrediš”, parafraza je dve linije, posle kojih se u pozadini čuo Eminemov smeh.

Za kraj, uleteo je Eminem… To se ne može prepričati, video je ispod, uživajte.

About the author

Spasoje

Leave a Comment