Muzika Strani Hip Hop

Eminem VS Machine Gun Kelly

Written by Rista

Kao što svi već znamo Eminem je izbacio album Kamikaze i prozvao dobar deo današnje scene. Ali za razliku od klasičnog “prozivača” koji samo hejtuje, Eminem je takođe i dao nekoliko smernica šta treba slušati i koja imena su nosioci pravog hip hopa. Nije prošlo ni 2 dana od izlaska albuma, Machine Gun Kelly je uzvratio. I to je opako uzvratio. Od tog trenutka se čeka Eminemov odgovor i stigao je. Killshot je trenutno najpopularniji klip na YouTube-u.
U nastavku ćete moći da preslušate obe pesme pa da date vaše mišljenje ko je bio bolji, ali ima par stvari koje ne treba zaboraviti:
1. Eminem i MGK su sigurno već sada papreno zaradili samo od klipova na YT. Pored toga što imaju zavidan broj pregleda, i što se svaki dan kače novi komentari na njihovim klipovima, pesme su sigurno gospodari i na ostalim strim servisima.
2. Od kako je Eminem izbacio Kamikaze, svi pričaju o albumu. Kasnije su svi pričali o MGK-u i sada opet svi o Eminemu. Trenutno je sve ostalo u drugom planu. Lil Pump i Kanye su napravili saradnju koja osvaja YT ali svi kače svoje klipove reakcija na ove dve prozivke
3. Ako je ideja bila da se ovim svi oni koje je Eminem isprozivao bace u drugi plan, uspelo je

Videćemo kako će dalje ići, ali činjenica je da imamo dosta dissova u poslednjih par meseci koji su vratili staru čar repa…

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment