KENDI, Ivan Beloševac x Trifun, DADA Selectah

Written by Rista
When:
15/06/2018 @ 17:00 – 23:00
2018-06-15T17:00:00+02:00
2018-06-15T23:00:00+02:00
Where:
KPTM
Cost:
250 / 350 RSD
KENDI, Ivan Beloševac x Trifun, DADA Selectah @ KPTM

Samo letnji vajb 15. juna!

Kendi će izvesti svoj nastup, a u nekom trenutku će se priključiti i Ivan Beloševac, kako bi premijerno izveli zajedničku pesmu „Danas samo bih ljubav”.

Za DJ pultom Dada Selectah vrti hitove hiphop & rnb zvuka, a zatim Beloševac i Trifun preuzimaju repertoar, koji će postepeno preći u Trifunov elektro set, idealan za djuskanje.

Vidimo se tamo 😉 pogotovo studenti koji su dali ispite…samo produžite ovamo

KENDI, svojoj publici poznat i pod ranijim imenom Cantwait, bavi se hiphop-om od 2006. godine, a krajem 2014. izbacuje prvi album „Van Dometa“ sa gostovanjima afirmisanijih kolega: Marčelo, SkyWikluh, WhoSee, Timbe i drugi.

Za nekoliko pesama sa albuma snimljeni su i spotovi koji su dospeli na regionalni MTV (MTV Adria) kao i na njihovu top listu „Domaćica“.
Njegove pesme imaju akcenat na lirici, metaforama, igri rečima, brzom flow-u, sve to upakovano u svež melodičan zvuk.

Od nastupa širom Ex Yu, izdvajaju se festivali „Svi kao jedan“ pred Onyx-e, kao i EXIT 2016, na Reggae i Main stejdžu pred nastup Wiz Khalife.
Kendi je od 2012. bio član hiphop kolektiva i rap izdavačke kuće Bassivity Digital, a 2016. prelazi u Aristokrat Muzik, gde i danas saradjuje sa grupom istomišljenika.

TRIFUN je beogradski DJ, muzički producent i audio-vizuelni umetnik, osnivac live stream projekta Plugged_in, kao i jedan od redovnih izvodjaca na HiddenBG zurkama.
Potpisan je za Lampshade media. Kao student Fakulteta dramskih umetnosti, rezira svoje spotove sam. Njegovi DJ setovi su sofisticirana mešavina izvornog ’’deep’’ zvuka 80tih i moderne underground elektronike, naglašavajućih umetnike koji su možda preskočili vas radar, kao i svoju autorsku muziku.
IVAN BELOŠEVAC je svoj proboj na domaću pop scenu napravio hitom “Motiv”. Kantautor poreklom iz Aranđelovca svoju karijeru počinje u bendu Shuffle i rad nastavlja sa poznatim jutjuberom Danilom Dabićem (Zvoganj) u dvojcu The House Of Owls nakon čega nastavlja da objavljuje muziku pod svojim imenom.
U saradnji sa Trifunom izbacio je pesme ’’Novi Dan’’ i ’’Sve sto imam’’ koji su nekoliko nedelja drzale 1. mesto na MTV Adria top listi Domacica. Planiraju treci singl pred leto, kao i svoj prvi album gde ce se naci jos neobjavljene pesme kao i zanimljiva gostovanja.

Dnevni Koncert (Line UP):
——————————————————————————————-

Kendi Oficijalna Stranica
Ivan Beloševac x TRIFUN
DADA Selectah

——————————————————————————————-
OD 17h-18h Ulaz 250 posle 18:00 350
——————————————————————————————-

VIDIMO SE!!! 🙂

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.