Najava Vesti

EXIT festival, rep stanje mesec dana pred početak

Written by Sh

EXIT još nije završio sa objavljivanjem svih imena ovogodišnjeg festivala, ali već sada se vidi da će biti jedno od repolikijih izdanja.
Ostalo je još mesec dana do početka, nećemo se buniti ako nas iznenade sa još nekim većim imenom, ali i ovo što sada imamo je dovoljno za jednu dpbru najavu.
Rep je počeo sve više da se razdvaja. Novi talasi, stare škole, sve je teže udovoljiti publici, ali će mnogi biti zadovoljni onim šta su ove godine spremili organizatori EXIT-a. Na stranu ukusi, ove godine nam dovode najaktuelnije izvođače, pa ranije zamerke na dovođenje ispranih zvezda više ne stoje.

Možda i najveće i najaktuelnije ime uopšte ove godine na EXITu, a svakako predvodnici rep liste su MIGOSi, trenutno jedna od najpopularnijih grupa na planeti. Oni če nastupiti na Main Stage-u prvog dana festivala. Dan kasnije na istoj bini će se naći još jedno od najaktuelnijih imena svetskog repa – French Montana. Te večeri će na istoj bini nastupiti i Ziggy Marley, za sve rep fanove rege zvuka.

Deluje nam da ima prostora za još neko rep ime na glavnoj bini festivala, ali već sada znamo da ovo nije sve od repa ove godine.
Ove godine će na EXIT-u nastupiti i Bad Copy, Sunshine, Sassja a tu su i Asian Dub Foundation pa i Dog Eat Dog koje je većina malo starijih fanovi repa slušalo devedesetih.

Već lagano možete da počnete da planirate par dana jula u Novom Sadu, a mi javljamo ako nas organizatori iznenade sa još nekom rep zvezdom.

About the author

Sh

Leave a Comment