Najava

EXIT must go ove godine – poslednji dan rezervisan za repere

Written by Miljana Kljajić

EXIT je priznat kao jedan od najvažnijih svetskih događaja sa jedinstvenom atmosferom koja isijava iz zidova masivne srednjovekovne tvrđave. Exit Magic Adventure kreće iz Novog Sada, sa višestruko nagrađivanim internacionalnim EXIT festivalom na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa preko 500 izvođača na više od 20 bina!

Svetskoj zvezdi Wiz Khalifi, koji prvi put nastupa na ovim prostorima, ove godine će praviti društvo i naši reperi. Oni koji će se naći 10. jula na bini su i momci iz prve balkanske hip-hop izdavačke kuća Bassivity. VIP (Reksona i Ikac), Struka, Oneya i Coby će nastupati zajedno sa Arafatom, Furio Đuntom, Kendijem, Sivilom, Dripcem, Rimskim, a pridružiće im se i američki reper Dotbwoii. U Bassivity se godinama nije sumnjalo, pa se to neće desiti ni sad!

Momci koji predstavljaju najpoznatiju crnogorsku hip hop grupu, svima dobro poznat Who See je takođe ove godine gost na Petrovaradinskoj tvrđavi, nije im preša, ali će sigurno napraviti nezaboravnu atmosferu!

 

The Prodigy, Gramatik, Richie Hawtin, Stormzy, Dave Clarke, Marco Carola su samo neka od imena koja će vas ove godine ostaviti bez daha. Nedelja je vaš dan za pamćenje, nemojte ga propustiti!

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment