album Muzika Vesti

Fil Tilen izdao prvi album

Written by Miljana

Dugo očekivani debitantski album hrvatskog repera Fil Tilena u prodaji je od 23. decembra. Album nosi naziv „Predstava Počinje“, a izdavač je Croatia Records.
Muzički i tematski vrlo raznolik – od humora i provokacije do socijalno angažovanih i ličnih tema, album sadrži 18 pesama od kojih ste neke već imali priliku da čujete. Od novih pesama tu je „Kruna“, duet sa frontmenom Radio Luksemburga, Nikolom Marjanovićem, specifična po brzom repovanju i gde je Tilen još jednom dokazao svoju veštinu i potvrdio status najbržeg hrvatskog repera.
Pesma „Dalila“ je njegova prva ljubavna pesma i govori o nesrećnoj ljubavi sa tragičnim završetkom. Obrada pesme „Užas je moja furka“ grupe Azra nalazi se na albumu u acapella verziji, a verziju sa instrumentalom možete poslušati ovde. Pesma „Med i krv“ bila je poslednja objavljena pesma pred izlazak albuma.
Album u Srbiji možete kupiti u Jugoton Croatia Records – Beograd – Nušićeva 27, u Sloveniji prodajna mesta Big Bang a u Hrvatskoj prodavnice Croatia Recordsa: Zagreb – Bogovićeva 5, Rijeka – Užarska 3 i Split – Narodni trg 11. Album takođe možete kupiti i na njegovim nastupima ili naručiti preko neta shop.crorec.hr, amazon.com, itunes.com, deezer.com.
Da podsetimo, za doček Nove godine u okviru Novogodišnjeg Hip Hop Festivala, Fil Tilen ima svoj prvi nastup u Beogradu. Najavu koncerta pogledajte ovde.

Intervju
Abeceda

About the author

Miljana

adorkable.

Leave a Comment