Event Najava Vesti

Flow Festival Ljubljana (Run The Jewels, Edo Maajka, Bad Copy)

Written by Miljana

Flow Festival je vodeći Evropski muzički festival koji se održava od 2004. godine u Helsinkiju. Inspirisan je miksom pop kulture pa tako pored muzike njegov sadržaj upotpunjavaju i vizuelna umetnost, dizajn, film, seminari i kulinarstvo. Od ove godine, seli se u Ljubljanu, pa je tako Flow Festival otvaranje novog poglavlja u zabavnom, kulturnom i društvenom aspektu grada i regiona.

Prvi FLOW FESTIVAL LJUBLJANA održaće se od 26.-28. juna u Tobačna mesto – u srcu Ljubljane, u zgradi od istorijskog značaja koja je nekada bila fabrika duvana. Ovog leta, Tobačna mesto će postati pozornica za muzičke, umetničke i kulinarske događaje koji će privući veliki broj posetilaca, kako bi ponovo otkrili gotovo zaboravljene delove Ljubljane.

Line-up prvog Flow Festivala u Ljubljani se sastoji od legendi kao i od “novajlija”. Pet Shop Boys, Metronomy i Roisin Murphy su hedlajneri, a glavne rep zvezde dolaze nam iz Amerike. El-P i Killer Mike kao Run the Jewels stižu pravo iz Njujorka i nastupaju drugog dana festivala (subota). Ako ste ikada hteli da ih čujete uživo ovo je prava prilika, jer nikada nisu bliže dolazili (i verovatno neće). Pored njih, od naših i ex Yu rep izvođača u petak tu je Edo Maajka a Bad Copy će nastupiti kada i RTJ, tako da je naša preporuka da ako se opredelite samo za jedan dan, to bude drugi dan Flow Festivala.

Karte za Flow Festival Ljubljana (jednodnevne, dvodnevne i trodnevne) su dostupne preko sajtova Eventim i Ticketmaster.

Jednodnevna: petak 45 €, subota 55 €, nedelja 45 €
Dvodnevna: petak + subota 72 €, subota + nedelja 72 €
Trodnevna (ceo festival): 95 €

Tobacna3

About the author

Miljana

adorkable.

Leave a Comment