Iza Mixete Magazin Ostalo Vesti

Who the Fuck is Aleksandar Poznan

Written by Rista

Već je rečeno da imamo gomilu kvalitetnih producenata, a red bi bio da sve njih počnemo da predstavljamo. Pogotovo one za koje ste možda čuli a možda i niste, ali njihove pesme sigurno nisu izlazile iz vaših plejlista a da niste ni znali ko stoji iza njih. Red je da počnemo malo više pažnje da posvetimo producentima, iako je ranije postojala rubrika Iza Miksete koja je bila posvećena isključivo njima. Pričamo trenutno o momku koga ste sigurno zapazili pre svega sada zbog albuma Gudfelaz. Međutim njegov proboj kreće mnogo ranije.

Prva njegova pesma koja je objavljena je iz 2012 godine, Ralmo je na Poznanov bit snimio pesmu Ril Dil.

Jovica Dobrica, Dripac i Andra izbacuju pesmu U Gradu Je Haos gde takođe bit potpisuje Aleksandar Poznan
http://youtu.be/QhUN2tuqX1M

Verovatno prva od dve pesme koje su lansirale ovog producenta je Need For Speed Novi Sad

Kada je u aprilu izašao album THCF je Više Od Repa, tu se Aleksandar Poznan pojavio sa dve numere, prva je Početak koja je otvorila album i ujedno bila prvi singl, a druga je pesma Priča sa Terena na kojoj produkciju potpisuje dvojac Poznan-Pobran.

Neposredno posle THCF albuma pojavio se Komplexov projekat koji je izašao za Prosto etiketu. Aranžman i produkciju je ponovo uradio dvojac Pobran – Poznan

Ovo su samo neke pesme koje je sam Aleksandar Poznan odlučio da prezentuje ovde, a naravno da je broj pesama mnogo veći. Ako do sada niste, zapamtite to ime.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment