Intervju Najava Vesti

General Woo – mini intervju

General Woo prvi put u svojoj karijeri će nastupati u Beogradu. Verujem da će Božidarac da pržti od svih njegovih radova, a mnogi će tada po prvi put uživo čuti jednog od najboljih MC-eva na ovim prostorima. Woo je trenutno na turneji. Serija nastupa otvarena je 16. februara u Mariboru, nastavlja 1. marta u Beogradu, dan kasnije u Osijeku i zaokružuje se 9. marta koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Posle dužeg vremena prava turneja. Kakav je osećaj, da li postoji neka pozitivna trema?

Uvijek kad ne nastupam dva mjeseca imam tremu al onu pozitivnu. Juče smo počeli turneju u Mariboru i bilo je odlično. Volio bi da više sponzora pogura repere oko turneja, dosta turneja imam al ovako je lakše definitivno .

Ljudi su jako dobro prihvatili tvoj aktuelni album kojem si malo produžio rok aktuelnosti izbacivši remix. Odakle ta ideja?

Album je i dalje aktualan iako je izašo prije više od godinu dana, meni je jako drago. Vidim te stvari na koncertima a i mediji prate sve novo što se događa oko ploče. Remixe smo mislili ranije izbacit al smo ipak odlučili da je sada pravi trenutak. Ideja je došla od Phat Philliea pošto su mu se oduševljeni pločom javili beatmakeri sa željom da naprave remixe.

Prvi put dolaziš u Beograd. Da li se pitaš gde si bio svih ranijih godina?

Da prvi put dolazim u Beograd al jedini je razlog što prije nisam dobio prihvatljivu ponudu da gostujem. Trebalo se dogodit puno prije al nikad se financijski nismo našli u priči. Mislim da je ovo prilika da probijemo led što se Beograda tiče  uglavnom sam nastupao na festivalima u Srbiji.

Šta očekuješ od koncerta u Beogradu?

Od koncerta očekujem pun klub ,odličnu atmosferu i odličan show s moje i Kandžijine strane  . Mislim da je ovo dugo očekivani susret ljubitelja domaćeg repa ,mojih fanova i mene. Mora biti dobro

Verujem da ovo zanima mnoge ljude, da li će na dan koncerta moći da se kupe tvoji diskovi?

Probat ću vidit sa izdavačkom kućom da njihov distributer osigura prodaju cd-a jer nemam običaj nosit preko granice u gepeku, par puta su mi sve uzeli carinici.

Detaljnije o koncertu možete naći ovde

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

1 Comment

Leave a Comment