Intervju Intervju My People TV Vesti

Hip Hop Mreža

Written by Rista

Kao što ste svi već odlično upoznati, uskoro startuje Hip Hop Mreža vol 2, gde je koncepcija malo drugačija u odnosu na prvu sezonu. Pre svega, momci koji stoje iza ovog projekta su se potrudili da motivišu repere da daju sve od sebe i pošalju svoje najbolje pesme jer je nagrada za pobednika 1000 eur. Takođe, ako do sada niste, još uvek nije kasno da počnete da pripremate svoju pesmu koju ćete plasirati i poslati da bude deo nove sezone Hip Hop Mreže.
Detalje o samoj koncepciji nove sezone, načinu na koji se biraju finalisti i na kraju pobedniku koga bira publika, sve to možete naći na njihovoj FB stranici OVDE

Otišli smo ponovo u So What studio, kao i prvi put kada smo pričali sa Ace-om. Ovoga puta smo pričali sa čovekom koji je pokrenuo celu ovu priču i koji je idejni tvorac Hip Hop Mreže. Sa Ajzijem smo pričali o brojnim temama, a pred vama je pored intervjua koji promoviše i priča o novoj Mreži i intervju gde imate mnogo korisnih saveta ako ste neafirmisan izvođač i želite da se afirmišete. Sve u svemu, diskusija je trajala nekoliko sati a pred vama su najinteresantniji delovi našeg razgovora.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment