album Muzika Vesti

Hronično Neumorni by Milan B Popović

Written by Rista

Danas je ludost izbaciti disk koji će se isključivo poklanjati, a još veća ludost izbaciti dupli CD. To je upravo kompilacija Hronično Neumorni gde je na jednom mestu okupljeno preko 25 izvođača raznih muzičkih žanrova. Ono što je nma posebno interesantno je učešče imen kao što su Sky Wikluh, Vudu Popaj, Coa, Kendi, Kruks, M.A.X. , Solow i Flip Flop. Ova imena predstavljju hip hop struju na ovom duplom disku. Pored njih na disku se između ostalih nalaze Del Arno Bend, Kojot, Čutura, Bjesomar i mnoga drug imena. Specifičnost kompilacije je što su svi izvođači pevali, repovali stihove Milana B Popovića koji je do sada objavio 4 zbirke pesama, ali takođe na pojedinim pesmama su uz dogovor autora i izvođača pojedini delovi dopisani, promenjeni radi lakšeg izvođenja pesme.
Poslušajte obavezno kako zvuče reperi, rokeri, regeri, metalci na slične stihove. Još jedan dokaz da se svi muzički pravci mogu lepo smiksati i smućkati a da to zaista zvuči kako treba.

Kompilaciju Hronično Neumorni možete preuzeti sa stranice www.molitvatetoviranogsrca.com, a svi koji su zinteresovani da dobiju dupli CD trebaju samo da nas redovno prate na svim socijalnim mrežama jer ćemo uskoro napraviti mini nagradnu igru. Do tada, preuzmite kompilaciju i slušajte gore pomenute repere.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment