Muzika Neki novi klinci Vesti

Issaco, Šifra F, Dessetoppo, Bonton, Bezz, DAS, Brat Kida predstavljaju nove projekte

Written by Rista

Domaća scena radi punom parom. Pesme se snimaju svakodnevno, i naše je da pokušamo da ispratimo novitete. U nastavku predstavljamo par imena i pesama na koje možda treba malo više obratiti pažnju.

Issaco predstavlja pesmu i spot Šljaka je Gotivna. Ranije imao grupu Stilovi, i već duže vreme su u priči. Ova pesma koja je pred vama je snimana u So What studiju, a mix i produkciju potpisuje Jan Zoo.

Šifra F je dvojac koji dolazi iz Lazarevca. Ova grupa nastaje prošle godine ali raspadom/fuzijom dve grupe. Šifra F su novi na sceni jer grupa postoji svega godinu dana, ali članovi imaju staž na sceni i bini. Pesma 300 Čuda je singl koji najavljuje album Šifre. Alter Ego.

Dessertoppo i Bonton donose pesmu Grad Ljubavi. Tematika pesme je prijateljstvo Bosne i Srbije, odnosno sudbine ex-Yu naroda danas. Odlučili su da kroz refren prenesu ono što svi već pričaju 20 godina ali slabo primenjuju – širimo mir i ljubav, dosta je rata. Pogledajte spot u nastavku

Bezz je momak o kojem se već pisalo. Već smo rekli da treba obratiti pažnju na njega. Delkor potpisuje miks i master, i već to samo po sebi daje prvu reakciju. Poslušajte pesmu Bekstvo u Slobodu i nađite još pesama od ovog momka ako vam “legne”

DAS je grupa koja dolazi iz Kikinde. O njima je takođe bilo dosta reči i njihova muzika je stekla pozitivna komentare. Dosta specifični, na neki način i unikatni, i definitivno treba da nakon spota koji ćete pogledati da potražite još neke njihove pesme.

Brat Kida je ostao za sam kraj. Momak iza sebe već ima desetine i desetine pesama, prošle godine je objavio debitantski album, a ubrzano radi na sebi i na novim pesmama. Ona Kučka je njegova najnovija pesma, a uskoro će biti i još novih pesama na njegovom kanalu.

https://youtu.be/xtyHe-ZzCJI

Nastavljajte da nam šaljete nove pesme. Detalje oko toga šta nam je potrebno da bi se vaša pesma našla na stranicama MY People magazina pogledajte OVDE

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment