Najava Vesti

Juice najavljuje Hiphopium 3

Written by Kristina

Juice u Nišu završava album Hiphopium 3 koji izlazi sedam godina nakon Hiphopiuma 2. Na njemu će biti 24 naslova: Intro, Outro, 20 novih i 2 instrumentalna dela. Takođe, postoje i 2 bonus trake, a album je sniman u tri studija i uskoro će biti dostupan na IDJ  Videos i IDJ Tunes-u. Osim Juice-a, na mikrofonu su i gosti za koje, kako on kaže, garantuje. On je rekao da je album fokusiran na mlade generacije od ’88 nadalje i da je ovo album za njegove drugove, kao i da  će 3 meseca nakon objavljivanja albuma publika moći da očekuje još nešto .

Ovaj album se čeka kao plata u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini(…) Zašto? Zato što nema dobrog hip hopa na sceni, zato što će ovaj album da pršti i da peni, ako vam treba keš obratite se meni, daću vam takve savete, daću vam takvu školu o ljubavi, iskrenosti i bolu, a panduri slobodno nek’ vade motorolu…

Kačektom na kome piše „Sorry i’m old school, and you’re not“, Juice šalje poruku i najavljuje šta može da se očekuje.

Jan Magdevski, Miki Magdevski i Ivan Ivanović Juice nazdravljaju u to ime, a vi pogledajte ovu najavu koja je duža od onih na koje smo navikli u „brzom vremenu” kome se prilagođavamo kraćim formama.

About the author

Kristina

Leave a Comment