Muzika Strani Hip Hop Vesti

Just Blaze u Beogradu!

Written by Che-Woo

19.02.2016. je peti rođendan ekipe koja pravi Vatra žurke i ovim putem su odlučili da zaista naprave veliki spektakl. U goste su doveli jednog od najpoznatijih producenata i DJ-eva iz New York-a, njegovo ime je Just Blaze. Čovek koji je zaslužan za veliki broj hitova i ima iza sebe impresivnnu listu ljudi sa kojima je sarađivao. Imena koja krase njegov CV su Jay Z, Kanye West, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Rick Ross, Usher, Mariah Carey, Busta Rhymes, The Game i mnogi drugi. Moderni hip-hop zvuk koji isporučuje direktno sa „Roc-A-Fella“ i „Roc Nation“ etiketa dobro vam je poznat. Kultni albumi na kojima je radio su „Recovery“ (Eminem), „The Blueprint“, „The Black Album“ (Jay Z), „The Greatest Story Never Told“ (Saigon) i brojni drugi. Njegov opus sadrži desetine singlova sa vrha američke i britanske liste, poput „Touch The Sky“ (Kanye West), „Oh Boy“ (Cam’ron), „Live Your Life“ (T.I. ft. Rihanna), „Makes Me Wonder“ (Maroon 5), „Show Me What You Got“, „Girls, Girls, Girls“(Jay Z), „React“ (Erick Sermon feat.Redman), „I Really Mean It“ (The Diplomats), „Lord Knows“ (Drake ft. Rick Ross) ili „No Love“ (Eminem ft. Lil Wayne), a još uvek aktuelan je hit-singl „Higher“ na kojem mu gostuju Baauer i Jay Z kao i prvoklasni benger „Dipshits“ (Cam’ron & A-Trak). Sarađivao je dosta i sa producentima elektronske muzike kao što su Baauer, Sinjin Hawke, Hudson Mohawke kao i sa perjanicama britanske grime scene Skeptom i JME. Međutim, njegov talenat nije ostao samo u studiju, kao DJ Just Blaze ima iza sebe impresivne turneje po čitavom svetu. Svoje veštine će pokazati i za gramofonima pred publikom u Domu omladine Beograda. Srpska publika je imala priliku da ga čuje uživo na Exit festivalu 2015. godine, tako da nam je zaista drago da tako brzo imamo priliku da ga ponovo vidimo u Srbiji, ali ovoga puta u Beogradu.

Vatra je DJ kolektiv koji čine byp_, Inspektor, Фake Casual & 50Grass. Nastao je 2011. godine sa idejom da promoviše rap & rnb zvuk i veoma brzo njihove žurke postale su omiljene među ljubiteljima ovih muzičkih žanrova. Redovno pune sve relevantne klubove u gradu, a vrhunac dosadašnjeg rada je bio prošlogodišnji nastup na glavnoj bini Exit festivala.

Ulaznice su u pretprodaji preko Eventim Serbia mreže, po specijalnoj promotivnoj ceni od 800 dinara do kraja januara. Redovna pretprodajna cena od 1. februara je 1000 dinara, dok će na dan dešavanja cena ulaznice iznositi 1200 dinara.

Spot za pesmu Higher

About the author

Che-Woo

Leave a Comment