Event Vesti

Keith Murray @ Sirup (Zagreb)

Keith Murray Zagreb

Radijska emisija Fat Beat ovog je proljeća obilježila punih 10 godina emitiranja u eteru Radio Karlovca. Jedina emisija tog tipa u Karlovcu, u 10 godina svog postojanja organizirala je čitav niz uspješnih koncerata, partya, festivala i tribina, kako u Karlovcu tako i u Zagrebu. Kako bi dostojno obilježili ovaj veliki jubilej, Fat Beat ekipa priprema pravu hip hop poslasticu — u Zagreb dovodi legendarnog Keith Murraya koji će po prvi puta gostovati u Hrvatskoj.

Keith Murray dolazi sa Long Islanda, New Yorka i član je rap supergrupe Def Squad, zajedno s Redmanom i Erick Sermonom. Solo karijeru započeo je vrlo uspješno 1994. godine s albumom ‘The Most Beautifullest Thing In This World’ i naslovnom pjesmom s tog albuma, koja je do danas ostala njegov najveći hit. Magazin The Source je tom albumu dodijelio 4 mikrofona. Uslijedili su također vrlo uspješni albumi ‘Enigma’ i ‘It’s A Beautiful Thing’, te ‘He’s Keith Murray’ s kojeg su skinuti veliki hitovi poput ‘Yeah Yeah You Know It’ i ‘Candi Bar’. Keith Murray uskoro izbacuje svoj novi mixtape ‘Lord Of The Methafor’ te priprema svoj sedmi studijski album ‘The Beauty Of It All’.

Keith Murray poznat je po svojim energičnim nastupima i po mnogima smatra se jednim od najboljih live izvođača na hip hop sceni. Kao predgrupa nastupiti će Target i D.R.C. a glazbu će birati DJ-i Independent, Chill, Big Sale & Sense. Koncert će se održati u četvrtak, 25.10. u klubu Sirup (Donje Svetice 40, Zagreb) Do Sirupa možete doći tramvajem (Vukovarskom u smjeru zapada i izlazite na stanici Donje Svetice).

Cijena ulaznice iznositi će 50 kn na ulazu u klub a u prodaji biti će 250 ulaznica. Ulaz od 21:00h a koncert počinje u 22:00h

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment