Muzika Spot

Kendi snimio spot i održao lekciju o pravoj ljubavi

Written by Miljana Kljajić

Aristokrat Muzik su s ponosom predstavili Kendijevu novu pesmu- Prava ljubav.

Moj glas- moje oružje je projekat snimanja muzičkog albuma od izjava srednjoškolaca. Oni su išli po srednjim školama u Srbiji i razgovarali sa srednjoškolcima, a od njihovih reči je, kroz rad muzičkih saradnika, nastao muzički album od 6 pesama! Premijera albuma je bila 23. juna, a izvođači su Iskaz, Omnibusi, SedvahBABY i Djixx, Frka, Kendi i Nuur.
Ako malo obratite pažnju na liriku, sami ćete potvrditi činjenicu da je Kendi izvanredan umetnik sa zadivljujućim vokabularom. On je pesmu izneo na odličan način, pesma je ubola suštinu, ali to nije ništa novo za njega.
Muziku su radili Miloš Mijailović- Jaazabella i Strahinja Veljković, aranžman takođe Jaazabella, a za miks i mastering je bio zadužen Đorđe Grgurović (Studio Congo), koji je takođe imao ulogu back vocala.  Spot je sniman u 2 studija, FDU i BeatBlokzu, a uloga glumice je pripala Doni Videnović.
Preporučujemo da više puta poslušate pesmu, jer oslikava pravu situaciju i opisuje onu pravu, iskrenu ljubav. Dok slušamo savete o pravoj ljubavi, čekamo novi video za koji su rekli da se snimao ovog vikenda.

 

About the author

Miljana Kljajić

Leave a Comment