Event Vesti

Koliko Pomoći Toliko Muzike @ KPTM ( Beograd )

Written by Kristina

Humanitarno dešavanje „Koliko Pomoći Toliko Muzike” održaće se u subotu 24.5. u klubu KPTM koji se nalazi u Žorža Klemensoa 22 ( Francuska 54). Cilj ovog događaja je prikupljanje opreme, stvari, sredstava za higijenu i predmeta za bebe, kao i novčane pomoći koja će se uplatiti na namenski račun države za ugrožene od poplava.

Ufur je 200 dinara, a materijalni doprinos će dati i oni koji vas pozivaju na ovaj događaj i podećaju na ono što HIP HOP kultura ima ( ljubav, mir, unija i razonoda), a to su: Jc, Recognize Crew, Ygoslavian Bboys, DJ Vojkanskee (93 fu), My People Magazin, Grashoper, NBK’s, DKO”s, DJ BKO, Madafunckerz, Fakin Bjutiful, Floortodox, Students of Rhytm, 2hot4stage, Twister Crew, Codex, Rebel B, ABCReW i još mnogi drugi.

Koncept u toku celog dana još uvek nije preciziran, ali sa sigurnošću vam tvrdimo da će vam biti itekako edukativno i zanimljivo.
Za sve dodatne informacije i ideje smo voljni da saslušamo i primenimo, a na vama je kao delu Hip Hop zajednice da share-ujete i podstičete još prijatelja da pomognu u ovoj akciji.

About the author

Kristina

Leave a Comment