Najava Vesti

Konkurs za najbolji grafit – Reebok Classic

Reebok Srbija poziva svoje fanove da se na oficijalnoj fb stranici, prijave za učešće u nagradnom konkursu za najbolji grafit – Reebok Classics Best Grafiti! Najkreativniji rad će biti nagrađen vikendom u Berlinu, a deset finalista će osvojiti vredne Reebok Classics nagrade. Konkurs Reebok Classics Best Grafiti otvoren je do 28. oktobra ove godine, a mogu da se prijave svi koji misle za sebe da su kreativni, zabavni, jedinstveni i žele da postanu classic.

Svi ljubitelji Reebok brenda, kao i oni koji će to tek postati, koji žele da učestvuju u ovom originalnom nadmetanju treba da posete Facebook stranicu Reebok Classic Best Grafiti, i da u okviru aplikacije naslikaju svoj grafit. Učesnici koji osvoje najviše glasova od strane stručnog žirija i lajkova na facebook-u, imaće priliku da predstave svoje grafite na finalnom događaju u klubu Fabrika 31.10.2012. Žiri će na ovom finalnom događaju izabrati najoriginalniji rad, koji će kreativnom umetniku doneti nezaboravni vikend u Berlinu – gradu grafita.

Reebok Classics traje za sva vremena, baš kao najnovija Reebok Classics linija. U Reebok šopovima, sve učesnike na konkursu za najbolji grafit očekuju brojna Classics iznenađenja.

Rick Ross i Alicia Keys su jedni od promotera Classic kolekcije
http://youtu.be/SWYxGwtI2HI

http://youtu.be/z5zigXEeNdo

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment