Najava Vesti

Koren Muzike predstavlja staro-novo ime: Ponovorodjen

Written by Rista

Album Poslednja šansa je projekat na kome se radi poslednjih par meseci. U pitanju je povratnički album repera Emzee a.k.a Ponovorodjen, jer ga neko vreme nije bilo u Rap vodama, pa otud i ime “Ponovorođen” – čista simbolika. Tokom 2006. i 2007. Emzee je bio aktivan u grupi u rap/core sastavu Protagonisti, pod pseudonimom Emzee i pored njega u toj grupi je bio i Cesar. Tada je izbačen jedan EP album (pod nezavisnom etiketom Planeta Majmuna) i ostvareno je mnoštvo konekcija na raznim stranama. “Poslednja šansa” je old school rap zvuk, čijoj generaciji i pripada sam izvođač.

Ponovorodjen cover

Ponovorodjen a.k.a Emzee o ovom projektu kaže:
“Mnoge stvari koje su se taložile sve ove godine, pokušao sam da prenesem kroz 16 boom bap traka. Sve pesme su snimane kod Stiven Drama u studiju i biće plasirane preko labela Koren muzike. Od bitmejkera pojavljuju se Ogi Feel the Beat, DJ Silent, Kiza, Napalm, Trilian, Ugii, Tunna, dok su za mix zaduženi Stiven Drama i Trilian. Od gostiju kako na majku, tako i za bordom, nalaze drugari i ljudi koji su puno pomogli – Sinovatz, Majki P, DJ Munja, DJ Adriatik, Skreč majstor Ljuban, Lider LTDFM, Napalm i Cezar (moja ekipa iz grupe Protagonisti – Planeta Majmuna), a tu je i specijalno gostovanje ekipe iz Bukurešta Nimeni Altu’ i DJ Sic 13th.“
Pored gostiju iz Bukurešta, Ponovorodjen je sam išao nedavno tamo i nastupao na eventu The Jam vol 1. Povod za gostovanje je bila zajednička saradnja sa gore pomenutim Nimeni Altu’, i pored te pesme Ponovorodjen je izveo još nekoliko pesama koje će se naći na albumu.
Album Poslednja Šansa će biti na mreži već od 13. februara, budite u toku i ispratite album. Pogledajte prvi singl sa albuma.

https://www.youtube.com/watch?v=o3p85dbBYZo

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment