Intervju Vesti

Krankšvester najavljuje koncert: Donosimo Kung Fu Životinje

Written by Rista

Krankšvester u subotu dolaze prvi put u Beograd. Više o tom događaju možete pogledati u posebnoj vesti (OVDE). Red je da budemo pravi domćini pa smo kontaktirali Setta da vidimo šta to specijalno pripremaju za Beograd.

Prvi put ste u Beogradu, šta publika može da očekuje?

Apsolutno ludilo. Donosimo kolače, kung fu životinje, vatromet, tuljane s trubama, patuljke koji hodaju na rukama, bradatu ženu, direktora firme u stečaju koji vozi unicikl… SVE!!!

Svi koji dođu dobivaju priliku da nas vide.

Da li imate povratni info kako publika ovde reaguje na vaše pesme?

Priča se da će doći apsolutno svi. Očekujem da dođu svi. Baš svi.

Jedan od načina da se naše tržište spoji kao jedno su saradnje, koliko je saradnja sa Sajsi i Riotima pomogla vašoj popularnosti u Srbiji?

Pa mislim da je pomogla s obzirom da se u oba slučaja radi o popularnim i kvalitetnim izvođačima… čiju smo publiku desetkovali svojim ukazanjem. Dakle, ako imate bazu fanova, a želite ih imati manje – pozovite nas.

Pripremate li neko iznenađenje specijalno za Beograd?

Dolazimo s Edinom Karamazovim koji će tri jebena sata drkati po lutnji dok mi iritantno i pompozno recitiramo svoje pjesme. Bit će to vatromet taštine. Simfonija pretencioznosti. Samodopadna raspamećenost.

Zašto publika mora da dođe u subotu na vaš koncert?

Zato što svi koji dođu na poklon dobivaju… priliku da nas vide.

Dođite i vi u subotu, budite u prvim redovima, početak zakazan u 21h. Njihov poslednji aktuelni album možete preuzeti OVDE.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment