Muzika Spot Vesti

Lil Plane predstavlja spot za pesmu Boje

Written by Rista

Lil Plane zvuči sve bolje i bolje. Kod svakog mladog i novog MC-a najbitnije je da postoji konstantnost, da se što više snima jer samo tako će proizvod biti bolji i bolji. Lil Plane definitivno upada u ovu kategoriju (ako nam ne verujete poslušajte njene pesme koje je snimila početkom prošle godine i uporedite sami ). Izbacila je novi spot za pesmu Boje. Njen glas i flow je odlično obojio instrumental koji potpisuje Ugille. Ali ono što nas je na prvu loptu oduševilo je lokacija gde je snimljen spot i način na koji je to sve uklopljeno. Manji deo spota se snimao u Nišu ali veći i bitniji deo u Jelašničkoj klisuri.

“Tražila sam vodopad neki, tako me je pukao me neki trip za vodopad.” – kaže nam Lil Plane kada smo pokušali da saznamo detalje oko samog spota i ideje. “Onda smo guglali vodopade u okolini Niša, a obzirom da je zima, tražili smo najbližu lokaciju da nam posluži za spot. Tako smo Pera Kzo, Vlada Mali Rus i ja našli ovu lokaciju. Jeste da smo se jedva dovukli dotle, da je bilo penjanje uz strminu takvo da bi nam i planinari pozavideli, čak sam i u vodopad fino zagazila… ali stvarno je vredelo jer je na kraju spot ispao čak i bolje od onoga što sam u samom početku zamišljala”

Pogledajte spot za pesmu Boje, a na FB stranici od Lil Palne možete naći još nekoliko fotki sa samog snimanja, kao i detaljnija objašnjenja o skrivenim porukama koje pesma Boje nosi.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment