Magazin Neki novi klinci Vesti

Lou, Nihil i Milković, Insejn i Svevišnji imaju nove stvari

Written by Dimitrije

Svakodnevno hip-hop u našoj zemlji dobija nove izvođače. Mada su njihovi stilovi različiti, zajedničko je da svi teže ka nekakvoj vrsti afirmacije na hip-hop sceni Srbije i prepoznatjivosti.

My People magazin je uvek tu da podrži i promoviše mlade i neafirmisane izvođače kao deo hip-hop kulture u našoj zemlji. Sve što je potrebno je da se pridržavate uputstva u ovom fejsbuk postu naše stranice i malo strpljenja, a mi ćemo se maksimalno truditi da budemo ažurni i svima izađemo u susret.

Marko Jovanović – Lou  nedavno je izbacio spot i pesmu – “Noć” koju možete da pronađete na HIP HOP MREŽA youtube kanalu.

Nihil i Milković pre par dana objavili su video spot za svoj prvi zajednički singl „Party Origano“. Video u režiji Stefana Veličkovića možete pogledati na Zicer Inc. YouTube kanalu.

Ova dva mlada MC-ja članovi su hip-hop kolektiva Zicer Inc. za koji mnogi kažu da je pravo osveženje na ovdašnjoj sceni. Nihil se publici predstavio sa više singlova među kojima su najzapaženiji „Autocorrect“, „Ništa“, „Ofsajd“ i „“Fiskultura“ koji su privukli publiku koja preferira nešto tvrđi zvuk, dok Milković iza sebe ima singl „Lisabon“ koji je privukao pažnju šire publike. Nihil i Milković su autori teksta dok muziku potpisuje mladi producent pod pseudonimom Коштрец 天帝.

Pored gore navedenih članova, Zicer Inc. čini i producent pod pseudonimom Summer Deaths kao i MC-jevi Spejs Noksi, Yan Dusk i Lavan. Za početak leta najavljuju i zajednički mikstejp koji će u celosti biti objavljen na njihovom YT kanalu kao i na svim digitalnim platformama i audio kaseti.

Danilo Cvetković – Insejn u saradnji sa Jovanom Simonovićem – Medžikom izbacio je video za singl “Ti si ta“.

“Želeli smo da napravimo nešto potpuno drugačije, neku kombinaciju rep zvuka i alternativnog roka. Pozadinska priča ovog projekta je dosta zanimljiva. Počeli smo sa osmišljanjem melodije i instrumentala bez ikakave prethodne ideje. Nakon nekog vremena zatičemo sebe u situaciji da dok Jovan svira, ja u tom momentu osmišljam refren. To kreće da zvuči veoma dobro i zarazno. Tako je nastao refren, dok je ostatak pesme napisan na moru. Priča je inspirisana istinitim događajima, dok će se osoba o kojoj se radi, sigurno prepoznati. Moram da pomenem svog prijatelja i kolegu Jovana Simonovića sa kojim vrlo rado stvaram muziku u našem studiju, i bez koga ništa od ovog ne bi bilo moguće. Ukratko, Jovan uglavnom pravi muziku i radi produkciju, dok sam ja tu zadužen za pisanje teksta, izvođenje i vizuelni deo. Generalno smo podeljeni, ali svakako obojica učestvujemo u svim aspektima.”

Rad Insejna možete pratiti na youtube kanalu StanStudio .

Svevišnji (bagz bani) izbacio je visual-video za pesmu “Vatra” za čije je snimanje i produkciju bio zadužen Casual studio.

About the author

Dimitrije

Leave a Comment