Vesti

Love Fest objavio imena koja prezentuju hip hop na Live bini

Written by Rista

Love Fest već godina na svojoj glavnoj bini jedno veče rezerviše za rep izvođače. I to smo već više puta spominjali kao odličan format gde iste večeri možete čuti sve što vas zanima i šta vam je omiljeno. PA da vidimo šta nas to očekuje ove godine u Vrnjačkoj Banji…

Prti Bee Gee su već bili na Love Festu i znaju šta tamo očekuju. Takođe i publika zna šta može očekivati od njih. Ako pričamo o koncertima i festivalima, Mikri i Eufrat su dvojac koji je uvek u win-win situaciji, zabavno je njima a zabavno je i publici koja ih sluša.
Stereo Banana su praktično već domaći na festivalu. Opet će da nas pitaju da li masturbiramo pred grad, upozoriće nas da ne znojimo tehniku i na kraju će da budu melem za naše uši i oči.
E sada idemo na izvođače koji prvi put dolaze na Love Fest…
Smoke Mardeljano je već označen i dokazan kao vođa novog talasa. Već godinama jedan od najboljih MC-eva na regionalnoj sceni, svojim nastupom će pokazati koliko i boom bap može biti jak i energičan a njegova rima jaka i prodorna.
Prosto je nemoguće da Sajsi MC prvi put dolazi na Love Fest, ali to je istina. Ivana, Tijana i BKO su trojac koji je obišao ceo region uzduž i popreko i koji nikada masu ne ostavljaju ravnodušnom. Sigurno će tih 60 minuta biti za pamćenje.
Bekfleš je najveće osveženje na domaćoj sceni. Kada pričamo o ovoj ekipi, pričamo o fenomenu. Ali ovi momci se uvek fino zabave, ali u toj svojoj zabavi totalno ležerno zabave i sve veću i veću masu koja ih diže u visine. Do nastupa na Love Festu pojaviće se sigurno još par singlova koji će se pevati od početka do kraja.

Sve u svemu, ekipa koja će deliti Live Binu garantuje zabavu od prvog do poslednjeg takta. Zadatak ove ekipe je da ove godine napravi spektakl koji će se prepričavati. I sigurno će uspeti u tome.

Takođe da napomenemo da još uvek možete da kupite trodnevni paket po ceni od 27 eur. Uz kupljene 3 karte, četvrta se dobija besplatno što samo još više smanjuje cenu trodnevne karte.
Sve informacije o kartama i smeštaju imate na sajtu www.lovefest.rs

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment