Report Vesti

Marčelo, Who See, Prti Bee Gee @ Love Fest Live (raport)

Written by Rista

Love Fest Live je u pravom svetlu predstavio festival koji nas očekuje u Vrnjačkoj Banji 06-08 avgusta. Hangar je bio odlična lokacija koja će da primi sve zainteresovane ljude, bina i zvuk zaista odlični i tri benda koja smo već navikli da slušamo i koji se odlično snalaze na ovakvim formatima festivala.
Iako je dešavanje zbog dana žalosti pomereno pa je ceo program počeo u 20h (tako pisalo na eventu), to nije odmoglo da već oko pola 9 Hangar bude pun. Nešto malo pre 21h Love Fest Live otvara Marčelo i izvodi pesme sa poslednjeg albuma, ali naravno uvek u repertoaru ima pesama sa prethodnih albuma bez kojih se ne može zamisliti njegov nastup. Sastav u kom je nastupio i koji će u narednom periodu najviše pročešljati Srbiju je Raid, Nensi, Ministar Lingvista i on.

Marčelo @ Love Fest #marcelo #lovefest #lovefestlive foto @krtson

A photo posted by My People Magazin (@mypeoplemagazin) on

Tokom svog nastupa Marčelo je i predstavio novu nadu domaće scene – Delkora koji nam dolazi iz Leskovac b’e. Delkor koji prvi put nastupa pred ovim brojem ljudi se dosta dobro snašao i napravio potrebnu komunikaciju sa publikom. Sigurno je da će činjenica da je delio binu sa Marčelom, Who See i Prtijem dosta značiti njegovom samopouzdanju i daljem toku karijere. Marčelo nije propustio priliku da tokom svog nastupa isproziva aktuelnu garnituru na vlasti. Sve u svemu, dobrih 60 minuta koje nam je priredila ova ekipa.

Who See slušam uživo već treći put ove godine. I već sada znam da ću u narednih mesec, dva da ih slušam još dva puta… I nikada nisu dosadni, uvek je milina slušati ih i gledati. Pokušao sam da provalim da li će publika bolje da reaguje na Đe Se Kupaš ili Regeton ili Nemam Ti Kad i realno nisam ni primetio neku razliku. Moj favorit je uvek BAr BAri pa uvek posle koncerta kažem da je ta pesma bila najbolja. Sa ovim dvojcem vam nikada ne može biti dosadno i publika je sa njima pevala bukvalno svaku pesmu.

Who See @ Love Fest #whosee #lovefest #lovefestlive foto @krtson

A photo posted by My People Magazin (@mypeoplemagazin) on

Kada god je reč o rep festivalima, nastupima oni koji uvek zatvaraju su Prti Bee Gee. Tako je bilo i sinoć, ponovo zatvaranje festivala, samo što se ja lično ne mogu setiti kada sam i da li sam ikada slušao Prti Bee Gee u terminu koji počinje u 23h. I njih uvek volim da slušam jer uvek menjaju redosled pesama kao i one koje će da izvedu, pa se tako na njihov nastupima zna da će biti Klabing i Sajmon Sez a ostalo je sve relativno. I Prti su takođe imali gosta, Mikri je pozvao Bvanu i njih dvojica su izveli Crno vs Belo a Mikri je iskoristio priliku da najavi svoj solo album i izvede pesmu Pička. Tačno u ponoć Eufrat i Mikri završili svoj nastup.

Prti @ Love fest #prtibeegee #lovefest #lovefestlive foto zola

A photo posted by My People Magazin (@mypeoplemagazin) on

Suma sumarum, binu podelile tri ekipe koje i samostalno imaju jaku bazu fanova i bez problema pune svoje koncerte, tako da je ovo bilo još popunjenije. Sva tri benda su prenela pozitivnu atmosferu sa bine na publiku. A publika… Pevala svaku pesmu, skakanje, pravo uživanje. Tri sata jako dobre zabave, i verujem da su svi kućama otišli zadovoljni.

Očekujte uskoro foto galeriju i video snimke.

Ivan Ristić

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment