Event Vesti

Masters Of Freestyle 11.02.2017. @ Delta City

Written by Kristina

Fristajl takmičenje Masters Of Freestyle održava se u subotu 11. februara sa početkom u 18 časova u Delta City-u u Beogradu. Jedni od naših najboljih MC-eva i fristajlera, Grashoper iz ekipe Radioactive Crew, Coa DNK i Zhozi Zho iz Ltdfm-a, čine tročlani žiri koji  odlučuje ko će odneti titulu pobednika ovogodišnjeg Masters of Freestyle Challenge-a koji se već treću godinu zaredom održava u saradnji sa Delta City-em. Muziku vrti DJ BKO, a voditelj programa je Kristina Belović Kića, član redakcije My People Magazina i organizator Masters Of Freestyle-a.

Svi zainteresovani za takmičenje mogu poslati prijavu na mail mofssrbija@gmail.com do 9. februara u 14 časova, a prijava treba da sadrži:

  1. Ime, prezime, umetničko ime- alijas
  2. Datum rođenja
  3. Mesto/deo grada iz kog takmičar dolazi
  4. Kontakt telefon
  5. Link You Tube snimka freestyle-a takmičara

Učesnici takmičenja izabrani od strane stručnog žirija biće obavešteni do 10. februara u 17 časova. Konačan spisak takmičara biće objavljen 10. februara u 21 čas na zvaničnoj Facebook stranici Masters Of Freestyle Srbija.

Takmičenje podrazumeva poštovanje sledećih pravila:

-Učesnik MOFS MC Battle-a mora imati najmanje 15 godina
-U toku takmičenja je najstrože zabranjeno korišćenje psovki, vređanje protivnika na rasnoj, verskoj ili drugoj osnovi, a svako nepoštovanje ovog pravila sa sobom povlači automatsku diskvalifikaciju.
-Dinamika takmičenja prilagođena je broju takmičara

Tri prvoplasirana učesnika osvajaju vredne nagrade:

-I mesto: Vaučer u vrednosti od 20 000 dinara za kupovinu u Delta City-u

-II mesto: Vaučer u vrednosti od 10 000 dinara za kupovinu u Delta City-u

-III mesto: Termin za snimanje pesme u studiju „Kosmos“

Da podsetimo, pobednik prošlogodišnjeg izdanja Masters Of Freestyle-a bio je MC Dance, dok je drugoplasirani bio Jan, a u nastavku možete pogledati kako je izgledalo njihovo nadmetanje u finalnom delu takmičenja koje su zabeležile naše kamere.

About the author

Kristina

Leave a Comment