Event Vesti

My Skillz Rap Battle @ Gazela

Written by Rista

U okviru Winner Of Belgrade festivala, zajedničkim snagama i udruživanjem nekoliko organizacija koje se zalažu za promociju hip hopa, održaće se My Skillz acapella rap battle. U organizaciji učestvuju My People, Hip Hop Life i trenutno najbolji regionalni brend za akapela betlove Rap Skillz (naziv eventa nastaje kao kovanica My People i Rap Skillz). Iako je Beograd već imao prilike da se malo upozna sa ovakvom vrstom betla, ovo će biti prvi veći događaj tog tipa a koji služi za najavu onoga što će ove ekipe kasnije raditi pojedinačno (My People u Srbiji, Rap Skillz u Hrvatskoj i Salt N Flow u Bosni).

Okupljanje je ispod mosta Gazela (Beogradska strana) oko 15h jer u 16h počinje prvi betl. Dueli su već odavno zakazani, MC-evi već spremni kao zapete puške. Dođite ispod Gazele u subotu 29 08 2015 u 15h, uživajte u celodnevnom druženju na reci i pogledaćete najbolje betlove.

Dueli:
MC RIMA (CRO/Osijek) vs VEB (SRB/Beograd)

SAMURAJ KREK (SRB/Beograd) vs AROT (BIH/Tuzla)

STOPOSTO (BIH/Sarajevo) vs NEAFIRMISAN (SRB/Vrnjačka Banja)

RILEM (SRB/Sombor) vs ADEL (BIH/Tuzla)

SRX RENAME (SRB/Beograd) vs STIFLER (SRB/Beograd)

Sudije:
3ki Stil (CRO/Osijek)
Smoke Mardeljano (SRB/Beograd)
Bvana (SRB/Beograd)
Mikri Maus (SRB/Beograd)
Toza (CRO/Osijek)
Kendi (SRB/Beograd)
Coby (SRB/Beograd)
Coa DNK (SRB/Beograd)

Takođe, Rap Skillz je napravio video najavu koju možete pogledati u nastavku. Ulaz je naravno besplatan. Detaljnije o događaju i sve detaljnije informacije imate OVDE.

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment