Ostalo Vesti

Busted: Namešten DJ Battle?

Written by Rista

Od kako je objavljeno da će se danas u okviru CONS projekta održati prvi domaći DJ battle već su počela licitiranja i nagađanja ko će da pobedi, šta će da se ocenjuje. Svi smo zajedno oduševljeni činjenicom da će se i kod nas održati takav događaj i moramo biti svedoci istorije.
Mežutim, My People je juče načuo da je možda večerašnji battle namešten i da se unapred zna ko je pobednik. Iako niko nije to potvrdio ali ni demantovao, ali kroz razgovor sa nekoliko članova organizacije i jednim od sudija postalo je jasno da će večeras pobediti DJ Laki. Momak je nedavno izbacio mixtape i koji je veoma poznat kao deo Friday Swag a pre toga Pitchwize ekipe će od večeras biti poznat kao i osvajač prvog domaćeg DJ Battle-a.

P.S. Proverite koji DJ izlazi kao slika na reklamnom spotu i najavi.

Naravno, ovo ne treba da bude razlog da večeras ne dođete na DJ battle i proverite šta su najbolji domaći DJ-evi spremili jer ova vest jednostavno nije tačna. Obavezno dođite da podržite svog favorita (možda otvorimo i kladionicu na licu mesta) i da pozdravite sve učesnike i organizatore ovog događaja.
Ono što je tačno je da znamo imena DJ-eva od kojih će sigurno jedan osvojiti nagradu: Dj Laki, DJ Rokam, DJ BKO, DJ Mrki, DJ Amok, DJ Janchezz, DJ Architect

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment