album Vesti

“Naše vreme ne evoluira, ono devoluira”

Reperi Nikola Jovanović i Bogoljub Ilić, poznatiji kao Dexter Prime i Teo, izbacili su danas svoj novi album koji nosi naziv “Deevolutivno vreme”. Imali su zajedničku saradnju na nekim pesmama i rešili su da naprave album koji se tiče današnjeg vremena, koje je izgubilo evoluiranje u sebi, a krenulo u pravcu rastrojstva. Kroz nove pesme prožimaju se prave vrednosti, koje su u današnjici izgubile svoj smisao i značaj, i stvarnost koja je danas iskrivljena mnogim činiocima, akterima i sadržajima. Album je sačinjen od 19 pesama, gde su uračunati Intro i njihov šaljivi skit. Tu su neke interesantne pošalice i zezalice, ali uglavnom, ceo album ima u svojoj osnovi kritičku nastrojenost, koja se odnosi na društvo, medije i političare. Dakle, fokus je na kritici i kako oni kažu, morali su to da urade kao “pravi reperi”, ali na svoj način.

Poslušajte njihov album i dođite na promociju istog. Uz dosta gostiju na albumu i ove lude repere, provod je zagarantovan. Vidimo se!

 

Uskoro i intervju sa Dexterom.

About the author

Анђела Андријевић

Дипломирала сам новинарство на Одсеку за медијске студије и тренутно сам на мастер студијама Комуникологије (Филозофски факултет, Нови Сад). Волим да пишем и истражујем. Углавном редовно идем на хип хоп наступе и част ми је да упознајем личности хип хоп сцене. Када се дотичем репа, сматрам да није умро, (како многи хејтери кажу) све док постоје познате главе које остају доследне у томе што раде. Хип хоп је за мене једна врста уметности и стално ми навиру неке идеје са ким ћу све радити текстове. Волим то што радим и пронашла сам се у томе.

Leave a Comment