album Vesti

“Naše vreme ne evoluira, ono devoluira”

Reperi Nikola Jovanović i Bogoljub Ilić, poznatiji kao Dexter Prime i Teo, izbacili su danas svoj novi album koji nosi naziv “Deevolutivno vreme”. Imali su zajedničku saradnju na nekim pesmama i rešili su da naprave album koji se tiče današnjeg vremena, koje je izgubilo evoluiranje u sebi, a krenulo u pravcu rastrojstva. Kroz nove pesme prožimaju se prave vrednosti, koje su u današnjici izgubile svoj smisao i značaj, i stvarnost koja je danas iskrivljena mnogim činiocima, akterima i sadržajima. Album je sačinjen od 19 pesama, gde su uračunati Intro i njihov šaljivi skit. Tu su neke interesantne pošalice i zezalice, ali uglavnom, ceo album ima u svojoj osnovi kritičku nastrojenost, koja se odnosi na društvo, medije i političare. Dakle, fokus je na kritici i kako oni kažu, morali su to da urade kao “pravi reperi”, ali na svoj način.

Poslušajte njihov album i dođite na promociju istog. Uz dosta gostiju na albumu i ove lude repere, provod je zagarantovan. Vidimo se!

 

Uskoro i intervju sa Dexterom.

About the author

Andjela Andrijevic

Студент сам журналистике на четвртој години, на Одсеку за медијске студије (Филозофски факултет, Нови Сад). Волим да пишем и истражујем. Углавном редовно идем на хип хоп наступе и част ми је да упознајем личности хип хоп сцене. Када се дотичем репа, сматрам да није умро, (како многи хејтери кажу) све док има познате главе иза себе које остају доследне у томе што раде. Хип хоп је за мене једна врста уметности и стално ми навиру неке идеје са ким ћу све радити текстове. Волим то што радим и пронашла сам се у томе.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.