Intervju Vesti

Needle – Intervju (Provera Mikrofona)

Prošlo je neke dve nedelje kako je izašao album “Revakcinacija”. Koliko si zadovoljan interesovanjem publike i reakcijama? Pratiš li brojke uopšte?

– Da, prošle su 2 nedelje od zvaničnog izlaska albuma i prilično sam zadovoljan, ali ne i iznenađen. Ljudi koji prate moj rad od ranije i dalje su tu, pojavila se nekolicina novih, kako pozitivnih tako i negativnih reakcija. No, album je ovog momenta skinut 108 puta što je meni lično prihvatljiva cifra. Ipak je to manja armija ljudi.

Ovo nije prvo izdanje koje si plasirao? Za one koji se do sada nisu susreli sa Iglom, reci nam malo o tome šta se dešavalo pre ovog aktuelnog albuma…

– Ne, ovo nije prvo izdanje koje je plasirano. Pre dve, tri godine izašao je moj album prvenac sa simboličnim nazivom “Prvi Ubod” čiji je logički nastavak ovaj drugi “Revakcinacija”. Sastoji se od skoro svih pesama koje su do tad snimljene, na Kovlajeve, LV’s-ove, kao i na bitove sa neta. Na tom albumu nije bilo gostovanja osim drugara Factotuma koji me je i uveo u studio “Draft”, i jedinog DJa kojeg sam poznavao u to vreme, Skwi:z-a.

ceo intervju

via Provera Mikrofona

About the author

Rista

CEO and Founder

Nekada davno pokrenuo My People, a danas My People pokreće njega...

Leave a Comment